Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'brak mocy' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Forum

  • Audi
    • Audi News
    • Ogólnie o Audi
    • Pochwal się swoim Audi!
    • Spoty / Zloty Audi
  • Samochody Audi
    • Audi 80 / 90
    • Audi 100
    • Audi A1
    • Audi A2
    • Audi A3 / S3 / RS3
    • Audi A4 / S4 / RS4
    • Audi A5 / S5 / RS5
    • Audi A6 / S6 / RS6
    • Audi A7 / S7 / RS7
    • Audi A8 / S8
    • Audi Q2
    • Audi Q3 / RS Q3
    • Audi Q5 / SQ5
    • Audi Q7
    • Audi R8
    • Audi TT / TTS / TT RS
    • Pozostałe modele Audi
  • Handel i usługi
    • Sprzedam
    • Kupię
    • Zamienię
    • Chcesz kupić Audi? - informacje, pytania, porady
    • Polecane i niepolecane warsztaty oraz sklepy
  • Inne
    • Motoryzacja
    • Skradzione samochody
    • Tuning
    • Car audio/CB radio/nawigacja
    • Na luzie
  • Klub Audi PL
    • Regulamin i Polityka prywatności
    • Przywitaj się!
    • Uwagi/opinie/sugestie
    • Partnerzy
    • Kosz

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Dołączył

  • Od tej daty

    Do tej daty


Grupa podstawowa


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Lokalizacja


Zainteresowania


Rocznik


Pojemność


Moc KM

Znaleziono 2 wyniki

  1. Witam, mam taką przypadłość w audi A4B5 1.9 tdi bez zmiennej geometrii, mianowicie przy przyspieszaniu czuć spadek mocy, po ujęciu nogi z gazu i ponownym wciśnięciu moc znowu jest na chwilę i tak w kółko. Nie trzeba gasic silnika tak jak w przypadku z turbo że zmienna geometrią. Zawór n75 wymieniony. Jeszcze jest jeden zawór pod turbo którego jeszcze nie ruszalem
  2. Witan. Jeżdżę na codzień Audi A4 B6 8e 1.9 tdi 130km. Zarejestrowalem sie tutaj aby uzyskac pomoc od Was. Poniewaz kolo 5 miesięcy temu zauwazylem spadek mocy gdy chcialem przyspieszyc ponad 120 km/h. Odrazu udalem sie do mechanika aby podpial pod kompa. Okazalo sie ze turbina. Dalem do regeneracji. Wszystko bylo ok lecz dzisiaj znowu mam te same objawy. Myslicie ze znowu turbina? Zauwazylem również slabe hamulce.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.