Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, niedawno kupiłem Audi a6c5 1999r. 

Podczas kupna nie było radia w samochodzie, właściciel powiedział że On też już tak kupił ten samochód. Myślałem że wystarczy kupić radio i wszystko będzie ok. No i tu się zaczęły schody.

Jeszcze tego samego dnia zakupiłem radio Audi Symphony 1, podlaczyłem, uruchomiłem radio i nic... Brak jakiegokolwiek dźwięku, pomyślałem że ściągne maskownice z drzwi, no i okazało się że z przodu nie było głośników tych dużych a z tyłu były ale nie oryginalne i nie podłączone... pomyślałem że wystarczy kupić głośniki do przodu, podpiąć i będzie po sprawie... No więc kupiłem oryginalne głośniki do przodu, włożyłem, podpiołem wtyczki i dalej nic, ręce mi opadły. Pomyślałem że może radio jest uszkodzone, ale podmieniłem na sprawne Navi Plus i dalej to samo. Nie wiem czy to ważne, ale po włączeniu mojego radia Symphony wyskakuje napis BOSE. Ktoś Mi powiedział że jeśli tak jest to muszę mieć nagłośnienie BOSE bo inaczej nie zadziała, czy to prawda? W bagażniku jest miejsce na subwoofer zwykły i tylko miejsce bo oczywiście subwoofer też ktoś wyjął :/ Kupiłem nagłośnienie BOSE wraz z wiązką ale nie wiem jak to zamontować... Czy aby nie wyrzuciłem kasy w błoto? Nie wiem już co robić. Proszę o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.