Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B9 (2015-2024)

Forum Audi A4 B9. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...

1. Witam, Moje A4 miało już dość mocno zjechane reflektory od jazdy autostradowej (kamienie, piasek itd...) Szybę wymieniłem, ale regeneracja lamp przez polerowanie nie dała jakiegoś mega efektu, dla tego pomyślałem o wymianie samych kloszy. wymiana lamp na tym etapie nie wchodzi w grę, bo musiałbym byc chory na głowę żeby zapłacić w ASO ~10K za jedną lampę z montażem : > Czy ktoś z Was robił już może coś podobnego? Zastanawiam się jakie są ryzyka, czy np po wklejeniu nowego reflektora nie lampy nie zaczną parować, albo czy nie uszkodzą się przy demontażu starego klosza etc... A może macie do polecenia kogoś dobrego w temacie regeneracji lamp samochodowyc…

• 0 odpowiedzi
    • 6,8 tys. wyświetleń
  2. Witam, czy próbowaliście może wytłumiać elementy tapicerki w B9? W TDI podczas przyspieszania na niższych obrotach auto troche wibruje, i wtedy z okolicy uchwytu klamki, jedne i drugie drzwi, tam gdzie wstawiony jest element dekoracyjny (aluminiowy?) dochodzi skrzypienie/treszczenie. Zastanawiam się czy jest sens to rozbierać i próbować wytłumić, czy może poczekam już do momentu aż będę modernizował audio (może wtedy przy okazji się tym zająć) Będę wdzięczny za Wasze komentarze. Pozdrawiam, Piter

• 0 odpowiedzi
    • 6,2 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez kalach1000,

h

• 0 odpowiedzi
    • 7 tys. wyświetleń
  4. witam dziś chciałem sprawdzić bezpiecznik nr 6 od gniazd elektrycznych na czarnej szynie odpowiadający za centralną elektrykę okazało się że go nie ma gdy chciałem go włożyć 20A spalił się od razu czy ktoś wie może jaka może być przyczyna pozdrawiam i będę wdzięczny wklejam jeszcze skan z vcds Znaleziono 1 błąd: 65568 - Nieznany kod błędu U1415 00 [009] - - Potwierdzony - Testowany od skasowania kodów błędów Ramka zamrożona: Stan błędu: 00000001 Priorytet błędu: 5 Częstość błędu: 1 Wew.licznik błędów: 34 …

• 0 odpowiedzi
    • 3,1 tys. wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez galuz,

Mam dość zagadkowy problem ,gdyż rano pojechałem na chwilkę, wróciłem po godzinie chciałem dalej jechać a tutaj awaria przekladni komunikat, i ani do przodu ani do tyłu, ato nie chce jechać .Mechanik podłączył się wyszło błąd P17F900. Do wymiany 0CK325497H sterownik hydrauliczny. Po wymianie dzwoni do mnie i mówi że dalej auto nie chodzi. Teraz błąd P0C2900 uszkodzona pompa oleju 0CK325583H i dalej błąd P17F900. Oczywiście i ta pompa została wymieniona. Problem nadal pozostał . Jestem tutaj swierzy więc jeśli jakieś informacje jeszcze mogę dostarczyć, tak też uczynię:)

• 0 odpowiedzi
    • 4,8 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez klubowicz,

witajcie jestem na kupnie felg 18 do Audi a4 b9, sprzedający twierdzi że felgi są oryginalne i nowe. ktoś z Was mógłby tą teorię potwierdzić? https://m.olx.pl/d/oferta/audi-18-8w-a4-b8-b9-a6-c6-c7-c8-allroad-q5-oem-CID5-IDGdwZx.html

• 0 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez denio169,

Witam wszystkich. Poszukuję aktualnie Audi A4B9. Po napisania do sprzedawcy i poproszeniu o tabliczkę znamionową dostałem zdjęcie . Z tabliczki wynika, że jest to model z marca 2017, lecz widnieje tam TYP B8. Czy jest to jakiś błąd? Nie powinno być tam B9? Czy jest mi to ktoś w stanie wyjaśnić? Albo to jakiś zbieg okoliczności i akurat tak były też oznaczane B9?

• 0 odpowiedzi
    • 641 wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez Mlody2212,

Witam posiadam Audi a4 b9 2020 r 2.0 tdi , próbuje połączyć się bezprzewodowo z aplikacją CarPlay (iPhone)jednak za każdym razem woła o kabel ( przez kabel USB wszystko działa) czy ktoś wie jak można połączyć się bezprzewodowo ? Z Bluetooth połączone i nic to nie zmienia , gdy wchodzę bez kabla w opcję CarPlay to nie chce się połączyć , mieli i mieli i nic z tego nie wychodzi

• 0 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
  9. Rozpoczęte przez Mlody2212,

Witam , czy ktoś orientuje się czy jest możliwość automatycznego zaciągana hamulca ręcznego po wciśnięciu „P” na gałce od biegów ? Skrzynia automatyczna .

• 0 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.