Audi Q5 8R (2008-2016)
Forum Audi Q5 8R. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem.
281 tematów w tym forum
-
Cześć, Jakieś dwa tygonie temu otwieranie drzwi keyless przesało działać. Działa otwieranie bagażniak, odpalanie silnika tylko żadne drzwi nie chcą się zamknać lub otworzyć. Otwieranie z kluczka działa. Wymieniłem baterię w pilocie, akumulatoer jest w pełni naładowany. Komputer żadnych błędów nie widzi. Podejrzewam bezpieczniki lub czujniki w klamkach. Szukałem na liście bezpieczników takiej pozycji lecz niesety nie znalałem, podejrzewam, że jest to podpięte pod coś większego. Z drugiej strony, otwieranie bagażniak i odpalanie silnika działa. Czujniki w klamkach. Też trochę dziwne, że padły wszystkie 4 w tym samym czasie. Czy jest ktoś w …
-
- 0 odpowiedzi
- 253 wyświetleń
-
-
Cześć Kupiłem Q5 z 2016. Zauważyłem że na kierownicy jest lekki luz (2-4cm). Nie jest to raczej problem maglownicy bo przy obracaniu nie słychać jakiś podejrzanych hałasów. Mimo to jest to trochę dziwne. Auto ma przejechane 200 tyś więc nie jest to jakaś porażająca liczba. Czy ktoś spotkał się z podobnymi objawami ?
-
- 0 odpowiedzi
- 855 wyświetleń
-
-
Interesuje mnie uczciwa opinia osoby która jeździ takim autem- co do realnego spalania, dynamiki jazdy i użyteczności napędu elektrycznego. Rozważam zakup takiego auta a że zakupione auto posłuży mi na kolejne 8-10 lat to chcę mieć coś naprawdę dobrego. Będę wdzięczna za opinię
-
- 0 odpowiedzi
- 2,3 tys. wyświetleń
-
-
Witam Mam pytanie odnośnie kodowania, czy jest możliwość zakodowania 1 kluczyk z keyless oraz 1 bez niego bo kupując miałem tylko 1 z keyless. Drugi posiadam bez keyless i stąd moje pytanie. Jeszcze sprawa podczas juz kodowania w vcds na koncu trzeba nacisnąć przycisk otwierania i tu czy trzeba to na oby robić czy wystarczy na tym który dodajemy(jeżeli na dwóch to czy komp. sam rozpozna ktory ma keyless a który nie). pozdrawiam miłego weeekend-u
-
- 0 odpowiedzi
- 3,8 tys. wyświetleń
-
-
Witam Od niedawna jestem posiadaczem Audi Q5, które jest wyposażone w radio Audi Concert. Radio gra na postoju, natomiast po przekroczeniu 10 km/h słychać dźwięk zamykania centralnego zamka i radio się wycisza. Aby włączyć radio należy ponownie uruchomić silnik. Gdzie szukać przyczyny takiego stanu rzeczy. Z góry dziękuję za pomoc.
-
- 0 odpowiedzi
- 3,6 tys. wyświetleń
-
-
Witam proszę o pomoc bo jest zielony w temacie jakiś czas temu zauważyłem że mam ponad max oleju zlalem 350/400ml i ostatnio po jakiś 1000km mam dalej maxa i zastanawiam się czy to może być przez DPF. Z góry dzięki wielkie.
-
- 0 odpowiedzi
- 2,1 tys. wyświetleń
-