Audi Q5 8R (2008-2016)
Forum Audi Q5 8R. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem.
277 tematów w tym forum
-
Witam piszę z prośba o pomoc z audi ponieważ kupiłem ostatnio i chciałbym ją zrobić pod siebie , mam problem z drganiem na zimnym silniku tzn zatrzymam się się na chwilę i zaczyna go trochę telepać nie mocno ale odczuwalnie poza tym podczas jazdy rusza się lewarek zmiany biegów myślę że może poduszka skrzyni jest to manual 280 tys 2.0 CAHA chciałbym żeby ktoś pomógł , zobaczył na odczyty z kompa co by było nie tak itp dodam że chciałbym zrobić program i wywalić DPF wstawię fotki są zrobione na wolnych obrotach w miarę zagrzany. Z góry dziekuję
-
- 0 odpowiedzi
- 95 wyświetleń
-
-
Od jakiegoś czasu mam problem z otwieraniem drzwi przez kciuk . Pierwsze otwarcie musi być przez pilota , a już póżniej mogę zamykać i otwierać kciukiem [ przez jakiś czas ]czyli powiedzmy 2godz . Praktycznie to wygląda tak że rano do pracy pilot powrót z pracy też pilot . Co może być przyczyną takiego zachowania samochodu? Jak sprawdzić gdzie jest problem?
-
- 0 odpowiedzi
- 92 wyświetleń
- 1 obserwujący
-