rafala4b7 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 WitamProszę o informację czy jest możliwość regulacji czujnika deszczu ? Denerwuje mnie jego czułość, żeby zadziałał szyba musi być kompletnie pokryta kroplami. Dzieje się tak w ustawieniu manetki na najwyższej czułości.Proszę o pomoc Rafał
quazar Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Miałem ten sam problem. Na początku wydawało mi się, że w ten sposób działa ten system. Sytuacja zmieniła się kiedy pękła mi szyba i musiałem ją wymienić. Po wymianie szyby system działa fenomenalnie a regulacje mam ustawioną na najniższy poziom. Oczywiście nie radzę wymieniać szyby aleWitam Proszę o informację czy jest możliwość regulacji czujnika deszczu ? Denerwuje mnie jego czułość, żeby zadziałał szyba musi być kompletnie pokryta kroplami. Dzieje się tak w ustawieniu manetki na najwyższej czułości. Proszę o pomoc Rafał z pewnością problem tkwi w czujnikach na szybie. 1
rafala4b7 Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Dziękuję za odpowiedź, czytałem że wymienia się tam jakąś folię z żelem muszę to sprawdzić.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi