Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, szukam płytki z nawigacja polski (najlepiej najnowszej) oraz mam pytanko czy jak bede mial navi z polska mapą menu bedzie po polsku???. Jestem laikiem w tych sprawach. Acha wyswietlacz navi mam miedzy obrotomierzem a licznikiem, a cały pulpit sterowniczy przy lewarku zmiany biegow. Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ELo

Nie menu nie będzie po Polsku. Musisz zmienić soft.

Pzdr.

Witam,

w swojej A4 Avant z 2007r. mam Audi Navigationssystem (BNS 5.0). Zapodziała mi sie gdzieś płyta CD i w tej chwili nawigacja jest bezużyteczna. Czy można pobrać gdzieś obraz takiej płyty, czy tez niestety trzeba kupić (gdzie), może ktoś ma zbędne to CD?

Jeżeli zmiana softu to bardzo proszę o przybliżenie tematu.

A może lepiej wymienić navi na nowszy model tylko jaki i czy obejdzie sie bez dodatkowych przeróbek.

Proszę o uwagi.

Pzdr.

post-10032-0-62972900-1336293545_thumb.j

Opublikowano

Z reguły kopiowanie tych obrazów jest nielegalne jeśli się to robi na własna odpowiedzialność. Jeżeli już to oryginał płytki który jest drogi. Link do plytek na pw masz

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

@BoXide czy mogę też proszić o link na pw? sprowadziłem auto z DE i nie ma tam CD i do tego nie ma instrukcja obsługi. z góre dzięki za pomoc :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich, szukam płytki z nawigacja polski (najlepiej najnowszej) oraz mam pytanko czy jak bede mial navi z polska mapą menu bedzie po polsku???. Jestem laikiem w tych sprawach. Acha wyswietlacz navi mam miedzy obrotomierzem a licznikiem, a cały pulpit sterowniczy przy lewarku zmiany biegow. Pozdrawiam.

wyswietlacze 2 beda pokazywac chyba, ze ustawisz mały inaczej..duzy pokazuje duza mape...a ten maly najblizszy skret i dystans...

aha pamietajcie tylko i nie dajcie sie naciagnac..mapa polski jest na dvd 2 !! nie kupujcie dvd 1 czasem jesli potrzebujecie map PL

@lionheart jak zapodasz dvd z mapka to instrukcji nie potrzebujesz...bardzo intuicyjna rzecz..no chyba, ze bariera jezyka Cie przeraża..to bys musial poszukac "magika" od softu, by samemu nie grzebac..duzo tego w necie..za 300zl-500zl wgrywaja menu PL i mape

kolejna sprawa..obraz dvd z internetu...nie kazda nagrywarka dobrze nagra....pusta dvd+r DL kosztuje ok 10zl...mi za 4 razem sie udalo...zwyklym nero i samsungiem..bez obchodzenia zabezpieczen..dvd raz dziala a raz nie...ale to juz zawsze cos :)

Edytowane przez maciejoo85
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Witam,

w swojej A4 Avant z 2007r. mam Audi Navigationssystem (BNS 5.0). Zapodziała mi sie gdzieś płyta CD i w tej chwili nawigacja jest bezużyteczna. Czy można pobrać gdzieś obraz takiej płyty, czy tez niestety trzeba kupić (gdzie), może ktoś ma zbędne to CD?

Jeżeli zmiana softu to bardzo proszę o przybliżenie tematu.

A może lepiej wymienić navi na nowszy model tylko jaki i czy obejdzie sie bez dodatkowych przeróbek.

Proszę o uwagi.

Pzdr.

Chciałbym również prosić o info skąd można pobrać obraz płytki.

Dodatkowo chciałbym ponowić pytanie bo chyba nie padła odpowiedź:

"A może lepiej wymienić navi na nowszy model tylko jaki i czy obejdzie sie bez dodatkowych przeróbek".

Luknąłem do działu Car audio/cb/nawigacja ale tam nikt raczej o nic nie pyta a raczej mało kto zagląda więc mam też pytanie

czy ktoś wymieniał może fabryczny sprzęt chodzi mi o 2 DIN na inny typu:

PIONEER AVH-P2400BT

http://allegro.pl/pi...2942825360.html

lub

ALPINE IVE-W530BT

http://allegro.pl/al...2939266569.html

Czy poza ramką będą potrzebne jakieś przeróbki ?

Z góry dzięki za pomoc.

Edytowane przez Kiniu
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie