sopp Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2012 Witajcie, poszukując auta dla siebie trafiłem na takie ogłoszenie: http://moto.allegro.pl/a4-1-9-tdi-131-km-super-stan-xenon-i2484152368.html Auto jak na swój wiek wygląda całkiem przyzwoicie, jednakże chciałbym zapytać ludzi bardziej obytych z tym modelem o zdanie. Czy na zamieszczonych zdjęciach coś rzuca wam się w oczy? Po drugie mam prośbę o informację w zakresie kwestii na które w tym modelu trzeba szczególnie zwrócić uwagę przy jego oglądaniu. Będę wdzięczny za Wasze sugestię.
FIODO Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2012 Witam ja posiadam taki model od 2 lat i jestem bardzo zadowolony
sopp Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 W dniu 23.07.2012 o 20:56, 'FIODO napisał(a): Witam ja posiadam taki model od 2 lat i jestem bardzo zadowolony Możesz coś więcej napisać z perspektywy dłuższego użytkowania? Ile masz już przebiegu i jak wygląda przy nim wnętrze - czy jakieś detale wycierają się szybciej od innych (np. włącznik świateł, uchwyty drzwi itp.)?
adamas Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 W dniu 23.07.2012 o 15:07, 'sopp napisał(a): Witajcie, poszukując auta dla siebie trafiłem na takie ogłoszenie: http://moto.allegro....2484152368.html Auto jak na swój wiek wygląda całkiem przyzwoicie, jednakże chciałbym zapytać ludzi bardziej obytych z tym modelem o zdanie. Czy na zamieszczonych zdjęciach coś rzuca wam się w oczy? Po drugie mam prośbę o informację w zakresie kwestii na które w tym modelu trzeba szczególnie zwrócić uwagę przy jego oglądaniu. Będę wdzięczny za Wasze sugestię. ELo Kolega pyta o ocenę modelu czy konkretnego egzemplarza? Jeśli chodzi o model to sam poruszam się rok młodszym sedanem i jestem zadowolony. Komfort jazdy super, trakcja super - to przecież audi. Kłopotów mogą przysporzyć ksenony ale już to wałkowałem i gdzieś na forum znajdziesz. Jakbym miał go kupować sprawdziłbym go bardzo dokładnie, jak dla mnie jest za nowy jak na 9 letnie auto z przebiegiem 200kkm. Pzdr 1
Rekomendowane odpowiedzi