Piotruś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Witam , Mam audi a4 b7 2005r 1,9 tdi padl akumulator probowalem go ladowac i odpalic z kabli ale nie zadzialalo nic , wiec kupilem nowa baterie i teraz czy moge stary akumulator odczepic bez obaw ze cos sie rozkoduje , zablokuje itp? A jesli jest z tym jakis problem to w jaki najprostrzy sposob wymienic tą baterie ? ( mam do dyspozycji 2 auto tzn chodzi mi o to czy mozna podlaczyc kable z drugiego auta do moich kabli tak aby nie bylo przerwy w dostawie pradu ? ) Mile widziane linki z tym jak to zrobic lub po prostu szczegolowy opis .Z gory dzieki
Piotruś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Mozna zamknac dalem sobie rade xd centralka mi z pilota nie dzialala ale jak odpalilem i zgasilem to sie zrobilo samo xd a teraz mi swieci ESP i sie zastanawiam czy tez sie samo naprawi czy cza zajechac pod jakis komputer ...?
adamas Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 ELo Bohater z Ciebie. Żeby zgasić ESP przejedź kilkanaście ( dziesiąt ) metrów skręcając koła maksymalnie w lewo i w prawo. ESP się zaadoptuje i zgaśnie.Powodzenia, a temat zamykam. Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi