nedrax Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 DOBÓR OPON DO FELG ALUMINIOWYCH michał JAGODA# Edit: Temat przeniosłem do działu Motoryzacja oraz został on przeze mnie przyklejony. Nie używaj czerwonego koloru ponieważ jest zarezerwowany dla moderacji Pozdrawiam serdecznie 1
szm3r Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 Ciekawa tabelka, własnie planuje zakup nowych felg aluminiowych, widzę że coś już szukałeś w tym temacie, więc może znasz jakieś ciekawostki, wskazówki które również pomogą mi w wyborze i zakupie?? Pozdrawiam
nedrax Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Ciekawa tabelka, własnie planuje zakup nowych felg aluminiowych, widzę że coś już szukałeś w tym temacie, więc może znasz jakieś ciekawostki, wskazówki które również pomogą mi w wyborze i zakupie?? PozdrawiamJa zmieniam na nowe po świętach. Sprawdź jeszcze to link, ludzie często tego nie sprawdzają, a później płacz jak kapcie obcierają. .... Z tego co czytałem...lepiej używane ori niż najlepsza chińszczyzna...ja chyba posłucham
szm3r Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Ja zmieniam na nowe po świętach. Sprawdź jeszcze to link, ludzie często tego nie sprawdzają, a później płacz jak kapcie obcierają. .... Z tego co czytałem...lepiej używane ori niż najlepsza chińszczyzna...ja chyba posłucham Ja chciałem zmienić jeszcze przed świętami, żeby było się czym pochwalić , ale niestety chyba czasu mi zabraknie, ale z drugiem strony może to i dobrze, chociaż się bardziej rozejrzę. Co do Ori, słyszałem podobnie, także myślę że też zacznę poszukiwania.
Rekomendowane odpowiedzi