saram Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Cześć Jakie macie doświadczenie z finansowanie Audi Q5 przez leasing? Czy są jakieś lesze oferty niż Audi Perfect Leasing? Ja ma kalkulację na 3 lata, wpłata 5%, wykup 60%, a raty praktycznie bez odsetek. Suma końcowa 101%. Jedyny haczyk to brak rabatu, czyli de facto 15% w plecy, bo tyle można wytargać od dealera (może da się więcej?). W pakiecie dają przeglądy na 3 lata i ubezpieczenie na pierwszy rok. Ktoś może próbował coś innego? Lepszego? Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adammadry Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Cześć, No i ten haczyk to jest cały pic jak widzę z leasingiem audi. co z tego że mówisz - leasing 101% jak faktycznie wpłacasz 116% wartości auta. 1% "przepłacasz" w koszcie leasingu a 15% w postaci braku rabatu. Zanim kupiłem swoje auto sprawdzałem audi, i po przeczytaniu warunków zrezygnowałem. Chociaż są tacy którym to pasuje, nie oceniam powodów. Jeśli chcesz wiedzieć to ja swoje załatwiłem przez doradców z http://wleasing.pl . Znają rynek na wylot, to raz - a dwa mają bezpłatny kalkulator leasingu i najmu, niczego nie musisz kupować, rejestrować ect. Dopiero jak chcesz bezpośrednią ofertę, wysyłasz zapytanie i dostajesz ofertę, kontakt, pomoc. Edytowane 21 Sierpnia 2017 przez adammadry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi