marko73 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Witam Jakie polecenie dodatkowe zabezpieczenie antykradzieżowe do Q5 . Posiada już fabryczny alarm . Czy w tym modelu 2.0 TDI 190KM ( 2015 rok ) skrzynia Automat Stronic można zamontować mechaniczną blokadę ( wkładany bolec ) na lewarek zmiany biegów jak dawniej w samochodach z ręczną skrzynią ? Jakie kupić śróby antykradzieżowe na koła ' 19 cali alufelgi . Chodzi mi , żeby były z dobrej jakości materiału twardego bo kilka lat temu w poprzednim moim aucie jedna się zerwała podczas wymiany opon na zimowe i miałem trochę kłopotów. W ASO mi powiedzieli 480 zł kpl. Wydaje mi się trochę drogo i szukam dobrego zamiennika . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lopezzz Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Hej. Pisałeś to już dość dawno temu, podzielisz się z nami informacjami co przez ten czas się u Ciebie zmieniło? Jakie ostatecznie wybrałeś rozwiązania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi