witekbeata Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) mam pytanie ....... w audi q5 z audi concert czy można i jak odblokować ukryte menu ( zdjęcie mojej konsoli poniżej ) ? .......... na tubie jest " 100 filmów jak to zrobić w innych konfiguracjach " ...... i śladu o tym jak to można zrobić w moim . Pozdrawiam Edytowane 6 Listopada 2017 przez witekbeata 2 plik ze zdjęciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 W dniu 6.11.2017 o 21:00, witekbeata napisał: mam pytanie ....... w audi q5 z audi concert czy można i jak odblokować ukryte menu ( zdjęcie mojej konsoli poniżej ) ? .......... na tubie jest " 100 filmów jak to zrobić w innych konfiguracjach " ...... i śladu o tym jak to można zrobić w moim . Pozdrawiam Dokładnie mam ten sam dylemat, do tego jeszcze brak menu j. polskiego. Czym więcej oglądam filmików tym jestem bardziej głupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldar Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Tak, powinno dać się włączyć. Jeśli jesteś gdzieś z południa, okolic Wadowic to mogę Ci to zakodować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witekbeata Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 jestem z Przemyśla , ale w okolicach Krakowa co pewien czas bywam . Podaj może fona ( mój to 604110131 ) , jak bym się wybierał to się skontaktuję . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldar Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Krystian numer usunięty Gdyby ktoś potrzebował to posiadam uprawnienia Geko SVM dla VW, Audi, Skoda, Seat. Mogę zrobić wszystko to co ASO (ochrona komponentu, kodowanie online itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witekbeata Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Usunęli numer . Wyślij jak możesz na pocztę - e-mail usunięty . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobi81 Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Jest ktoś z Trójmiasta żeby odblokować ukryte menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynow Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) DES Auto lub Azet w Pruszczu Gdańskim Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez krzynow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nortmas Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Jest ktoś z Łodzi żeby odblokować ukryte menu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek650 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 tez potrzebuje odblokowac ukryte menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi