xxslawek11xx Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2017 Witam, moja lalka A4 B7 potrzebuje pomocy. Podczas jazdy miałem włączone wycieraczki w trybie automatycznym, zauważyłem ze na ok 2s. przestały działać i potem działały poprawnie lecz gdy je wyłączyłem zatrzymują się w połowie szyby. Ręcznie próbowałem je schować ale jest to samo ale przynajmniej wiem że chodzą bez jakiś wielkich oporów więc nie są zatarte. Gdzie mogę szukać przyczyny, może ktoś się z takim czymś spotkał.
xxslawek11xx Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 Prawdopodobnie temat rozwiązany. Po wymianie silniczka dam znać czy coś to pomogło.
Decybel Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2018 Wielokliny zapewne łyse, obróciło je w ramionach kawałek i załapały spowrotem (dlatego na 2 sekundy przestały działać, bo rzeczywiście ramiona stały, ale silnik i mecvhanizm chodziły), a potem jak złapały to już były przstawione o ten kawałek, którego ramiona nie przejechały i dlatego teraz pozycja "zerowa" nie pasuje.
Rekomendowane odpowiedzi