Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Brak ogrzewania econ wlaczony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Cieżki temat. Audi 2.0 tdi. Nie grzeje mi w samochodzie. Historia. Schodził mi płyn chłodniczy wszyscy myśleli że uszczelka pod głowicą a okazało się jakaś chłodnica egr. Przez około miesiąc wlewalem wodę. Pojechałem wymieniłem przy odbiorze econ nie grzeje w samochodzie a wcześniej wszystko okej. Mechanik mówi że mam zakamieniowana nagrzewnice i jaka pojeżdżę będzie okej. Od razu włączona była kontrolka econ. Przyszła zima samochód nie grzeje. Po jeżdżeniu od mechanika do mechanika prawdopodobnie nie ma ciśnienia w małym obiegu. W między czasie wymieniłem termostat sprawdzaliśmy klapki od nawiewów wszystko okej. Nagrzewnica drożna preparatem od odkamieniania układów chlodzacych. Przypuszczam że jest zapowietrzony układ i nie ma siły żeby popchnąć pęcherza powietrza bo raz sprężonym powietrzem dałem w układ to wyłączył się econ i grzał przez chwilkę. Poszło ciepłe powietrze a później zimne. Ciężko powiedzieć czy klima działa bo jest zima. Proszę was o pomoc. Odpisze na każde pytanie. Jestem laikiem a wkurzają już mnie mechanicy którzy metodą prób i bledòw. Układ powinien sam się odpowietrzyc. Zdejmowali górny wąż i cuda robili. A problem dalej jest. Przeczytałem już cały intenet. 

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.