pasazer Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 Dzień dobry czy te silniki czymś się różnią oprócz mocy? Ktoś ma wiedzę jak bezpiecznie "podkręcić" silnik 45 TDI?
adamoss Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2019 Cześć różnice mogą być i są zapewne w rodzaju wtryskach, czasem mniej wydajnej turbiny to zależy.. obecnie żadna dobra, znana firma tuningowa nie ma rozpracowanej kasety silnika 45TDI czy 50TDI i pozostaje na dzień dzisiejszy tak zwane "oszukiwacze" power boksy czyli g... podpinanym do kasety, polecam wstrzymać się do czasu rozpracowania kaset silnika, zapewne to tylko kwestia czasu. pozdr. 1
piehol82 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Panowie wątek rozpoczęty ponad rok temu i do dzisiaj cisza??? Widziałem juz na Youtubie chiptuning, bez wiercenia w sterowniku, bez boksów itd. Mamy jakieś już zrobione auto na forum ??
Sadkovsky Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Z tego co pamięć mnie nie myli bo kiedyś sprawdzałem to 45 TDI od 50 TDI nie różni się niczym oprócz właśnie mocy. Obydwie chyba obecne wersje to również są MHEV a zrobienie softa to tak samo jak w A6 czy A8. Chyba nawet można na YouTube podejrzeć GREGOR10 bo on robił już te nowe jednostki przyrost nie duży ale zawsze coś.
Rekomendowane odpowiedzi