Kulon Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 (edytowane) Witam, Posiada ktoś instrukcję dla VCDS lub VCP ? Kodowanie z US na EU (kierunkowskaz miga razem ze światłem stopu) Link który pojawił się na forum z kodowaniem A5 jest bezwartościowy przy tym aucie. Edytowane 21 Marca 2019 przez Kulon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek85 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Witam dowiedziałeś sie czegoś masz moze instrukcje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulon Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 niestety nikt nie chce się podzielić wiedzą a szkoda mi było czasu żeby zgłębiać temat jednorazowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek85 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 W okolicach rzeszowa i krk biorą 300zł za taką usługę Gdzieś miałem linka jak sie przerabia swiatła po ang tylko teraz go nie moge znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulon Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 strasznie dużo - to żyłem w błędzie że 100 zł to dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi