piotrekk145 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Witam! Jest to mój pierwszy post. Mam problem z podświetleniem audi Q5. przy lewarku nie podświetla trybu skrzyni ( D N P R ). Ktoś wie jak się dostać oraz jakie żarówki tam są potrzebne? Dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackdob Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Jeszcze nie wiem, ale u mnie pod R też nie świeci. Na razie to nie przeszkadza, ale trzeba będzie to jakoś ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianset Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 nie wiem czy juz ogarnales temat . jak nie to dla potomnych . zarowek tam nie ma sa montowane diody , sam u siebie wymienilem z czerwonego na fioletowe . w najlepszym wypadku masz diode przepalona ktora nie zamyka odwodu w najgorszym sciezka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi