denio Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Witam mam prośbę , czy ktoś zna dobrego elektronika z okolic Radomia który potrafi spolszczyć Q5 z 2011r z góry dziękuje za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 I udało się kogoś znaleźć? Też jestem z Radomia i muszę wgrać polski język Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denio Opublikowano 25 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 znalazłem ale okazało się że mam tylko audi concert więc się na razie nie da zrobić, jest gość z gdańska powiedział 2 do 3 godz i 300 zł jak będę w gdańsku to do niego podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topsecret68 Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Samo radio przestroiłem na polskie fale dwa lata temu u Gościa z Bełchatowa. Zrobił to w pakiecie ponieważ kupowałem u niego światła europejskie do swojego Q5. Zrobił radio , zakodował lampy oraz odblokował wszystkie funkcje. A jeszcze naprawił mi antenę w klapie . Jeśli chodzi o spolszczenie wyświetlacza wiem ,że robi to facet z Gdańska ( Des Auto czy coś tak ) i wiem ,że jeszcze jest jakiś koleś w Gdyni ( Auto Opcja czy coś tak ) Jeśli chodzi o cenę to nie wiem ile sobie wołają obaj za tę usługę. Wiem jeszcze ,że koleś z Auto Opcji potrafi jeszcze dopisywać i dodawać klucze nawet po 2014 roczniku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi