TomcioQ5 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Witam serdecznie użytkowników. W lutym 2021 roku , planuję kupić audi q5 2013r. 2.0 tdi o mocy jak się nie mylę 172KM . I tutaj jestem właśnie zielony , nie wiem co i jak , jakie wyposażenie quatro , S line . Mieszkam w Anglii z tego co widzę jest więcej skrzyń z automatami niż manual . Z skrzynią automatyczną nigdy nie miałem do czynienia bardzo mi się podoba kolor szary . Proszę was o jakieś porady jaką wersję wybrać , na co zwracać uwagę , ile to plus , minus pali. Wasze dośwaidczenia z tym autem . Życzę Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobi81 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Witam , ogólnie fajne auto trochę dużo palą ,ale to suw .Mam q5 2009 r. 170 km to pali 9 -10 litrów . Skrzynia s tronik ładnie chodzi ale przy większych przebiegach zaczynaja się problemy z mechatroniką która jest w środku w skrzyni właśnie w moim aucie przy 230 tys padły wiązki warsztat krzyczy 4 tys jak byś chciał wymienić sam musisz mieć kąpa do adaptacji . Komfort jazdy ok ale jak masz opcje to kupić z mocniejszym silnikiem . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi