Skocz do zawartości

Bang olufsen, rozłączanie dźwięku


kruceki
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od jakiegoś czasu borykam się z problemem rozłączania audio podczas jazdy, dzieje się to tylko podczas ostrzejszego wejścia w zakręt. Początkowo myślałem że to któryś z głośników ma zwarcie. I rzeczywiście wypluło dwa błędy, lecz głośniki wyciągnąłem a problem dalej nie znika. Wyciągnąłem wzmacniacze, elektronik przejrzał mi je pod kątem zimnych lutów, stwierdził że są w idealnym stanie. Robiłem przeróżne testy, sprawdzałem przewody, masy. Nic nie znalazłem. Zaczytałem błędy poprzez VCDS i wrzucam je w załączniku. Może ktoś się spotkał z podobnym problemem. Dodam że dźwięk nie ginie całkowicie, głośniki wysokotonowe działają kiedy to się dzieje, rozłącza jakby wszystkie nisko tonowe. Nagłośnienie i wzmacniacze Bang Olufsen,

PS. proszę nie kierować się błędami bezpieczeństwa, niestety właśnie skradziono mi radary i sypie całą listą, ale fakt głośników dział już się przed tym.

Za wszelkie podpowiedzi będę niezmiernie wdzięczny, niestety mechanicy w moim mieście rozkładają ręce. Pozdrawiam serdecznie.

Log-WAUSGCFC3CN017967-121847km.txt

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.