Adam92 Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Witam. Posiadam audi q5 8r 2009r . MMI 3g high . Ostatnio włączyłem sobie doświetlanie zakrętów, wizualizacje czujników parkowania itd mam bluetooth ale tylko do rozmow tel. Znalazłem gdzieś że potrzebuję kabl AMI z bluetooth i będę mógł słuchać muzyki, ale pytanie moje gdzie takie gniazdo znajdę? W schowku mam zmieniarkę ale takiego wejścia nie widzę a w podłokietniku jest miejsce na tel i kabel aux . Możliwe żeby akurat w moim przypadki nie było tego wejścia??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomezzz93 Opublikowano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego hej i co znalazłeś? mam to samo wyposazenie co ty, tylko aux minijack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam92 Opublikowano 26 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego No właśnie nie znalazłem. W podłokietniku mam aux i działa, karty też czyta aż miło. Bluetooth do połączeń jest ale tego wejścia nie widzę. Może ten kabel aux jest w miejscu tego ami? Pojęcia nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi