stroboskop323 Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2024 W październiku 2024 Audi zrealizowało uprzednio zapowiadaną aktualizację systemu (chodzi o aplikację i MMI). Widzę jednak, że po tej aktualizacji nie mogę się zalogować jako użytkownik (tym bardziej główny) do samochodu. Aplikacja działa poprawnie. A w samochodzie przy każdym uruchomieniu żąda wyboru użytkownika, następnie żąda zalogowania mnie (bo bardzo dawno nie był zalogowany w tym pojeździe) a po zalogowaniu stwierdza, ze taki użytkownik istnieje. Macie taki problem?
keisim Opublikowano 23 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2024 Czy możesz napisać którą wersję Ci wgrali? MH2p_ER_AUG35_P2873? Mam zamiar zgłosić kilka problemów z MMI na gwarancji i zakładam, że też skończy się to aktualizacją. Aktualnie mam wersję MH2p_ER_AUG35_P2647.
7Marian7 Opublikowano 10 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2024 Czy ma ktoś może plik do pobrania tak abym mógł zainstalować najnowsza aktualizacje systemu?
JulkaKolek Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia Mam taki sam problem przy każdym załączeniu żąda zalogowania głównego użytkownika wybieram siebie i loguje, loguje i zalogować się nie może…. Macie już może na to jakieś rozwiązanie ? Pozdrawiam
stroboskop323 Opublikowano 21 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia Byłem trzy razy w serwisie. Nic nie zrobili, bo nie mieli dostępu do systemu fabrycznego. W końcu pewnego dnia samochód sam zassał najprawdopodobniej łatkę i wszystko się wyrównało. Jest ok. Nic specjalnego nie wgrywałem. Najgorzej, że serwis ASO nic nie wiedział co się dzieje. Sam wpadłem na to, że ten problem dotknie jakiegoś dyrektora AUDI albo jego żonę a wtedy raz dwa zagonią do roboty informatyków.
Rekomendowane odpowiedzi