stroboskop323 Opublikowano 20 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października W październiku 2024 Audi zrealizowało uprzednio zapowiadaną aktualizację systemu (chodzi o aplikację i MMI). Widzę jednak, że po tej aktualizacji nie mogę się zalogować jako użytkownik (tym bardziej główny) do samochodu. Aplikacja działa poprawnie. A w samochodzie przy każdym uruchomieniu żąda wyboru użytkownika, następnie żąda zalogowania mnie (bo bardzo dawno nie był zalogowany w tym pojeździe) a po zalogowaniu stwierdza, ze taki użytkownik istnieje. Macie taki problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keisim Opublikowano 23 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października Czy możesz napisać którą wersję Ci wgrali? MH2p_ER_AUG35_P2873? Mam zamiar zgłosić kilka problemów z MMI na gwarancji i zakładam, że też skończy się to aktualizacją. Aktualnie mam wersję MH2p_ER_AUG35_P2647. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7Marian7 Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Czy ma ktoś może plik do pobrania tak abym mógł zainstalować najnowsza aktualizacje systemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi