Macik608 Opublikowano 9 Maja Zgłoś Opublikowano 9 Maja Witam ponownie, dostałem informację od znajomego, że jego Q5 jedzie z Emden do Polski. Wygląda więc na to, że coś się ruszyło... Proszę zweryfikujcie to u swoich dealerów i dajcie znać, co i jak...
Krzesicki Opublikowano 9 Maja Zgłoś Opublikowano 9 Maja U mnie nadal bez zmian. @Macik608 czy jesteś w stanie powiedzieć kiedy Twój znajomy zamawiał swój samochód?
Macik608 Opublikowano 9 Maja Zgłoś Opublikowano 9 Maja @Krzesickiauto zamówione było w październiku a od końca lutego stało w Emden. Dociśnij swojego dealera, żeby sprawdził, bo mojemu znajomemu dopiero dzisiaj powiedzieli, że auto od tygodnia jest w transporcie do Polski.
majcher Opublikowano Niedziela o 19:41 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 19:41 https://www.finn.com/de-DE/blog/autokauf-und-verkauf/lieferzeiten-neuwagen-prognose-alternativen
wojt124 Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) Dzisiaj dostałem informacje od dealera że moje nowe Audi Q5 zostało dostarczone do nich do salonu HURRA. Zamówienie złożone 15 października 2024r. Edytowane 17 godzin temu przez wojt124
Krzesicki Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) Ewidentnie coś się ruszyło, w poniedziałek widziałem jeden egzemplarz na ulicy. Moje auto też podobno od kilku dni w transporcie z Niemiec, zobaczymy co przyniosą kolejne dni. Aczkolwiek czytając niemieckie fora można odnieść wrażenie, że wcale ten czas oczekiwania się nie będzie skracał ze względu na problemy dostępnością komponentów. @wojt124 czy masz już określony termin wydania? Edytowane 11 godzin temu przez Krzesicki
Macik608 Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) Moja Q5 dziś przypłynęła do Emden. Ciekawe, jak długo będzie tam stać... Według harmonogramu powinna wyjechać do Poznania w przyszły piątek. Edytowane 7 godzin temu przez Macik608
wojt124 Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu Jutro dealer robi dokumentację. W przyszłym tygodniu rejestracja i odbiór samochodu.
Rekomendowane odpowiedzi