Akronaut Opublikowano Piątek o 14:18 Zgłoś Opublikowano Piątek o 14:18 Moje zamówione w grudniu, od początku maja w Emden. Informacji o terminie odbioru brak.
Puzzle Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu Jestem po rozmowie z dealerem . Swoje Q5 zamawiałem pod koniec maja. Produkcja była przewidziana na 43 tydzień 25. Fabryka jednak przesunęła planowaną produkcję na 50 tydzień , a to oznacza, że jeżeli doliczę 2 miesiące na dostawę z Meksyku do dealera , to wychodzi ,że odbiorę samochód w lutym 26!!! Poprawcie mnie jeżeli się mylę , ale mi wychodzi że czas oczekiwania na tą chwilę wynosi 9 miesięcy!!! Czy na Ferrari nie czeka się krócej? 1
Angelika_M91 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Witam, my zamawialiśmy w listopadzie samochód. Produkcja ruszyła jeszcze w styczniu, potem do Niemiec i chyba od końca marca tam stoi. Dziś dealer powiedział że odbiór na koniec lipca gdzie według umowy odbiór miał być do 31.05.. Edytowane 3 godziny temu przez Angelika_M91
Rekomendowane odpowiedzi