Olas Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Opublikowano 26 Lipca Odebrane ,dopiero jeden dzień jeżdżenia ale mam już uwagi ...plastiki w pewnych miejscach a konkretnie na dole boczków drzwi i pod szybą tam gdzie listwa ledowa jest trochę tandetą zajeżdżają . Na plus na pewno wyciszenie w stosunku do poprzedniej generacji . Pozdrawiam 1
Maciej_2025 Opublikowano Poniedziałek o 11:51 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 11:51 W dniu 20.07.2025 o 10:33, Macik608 napisał(a): Witam ponownie, od półtora tygodnia jeżdżę nową Q5 i przyznam, że technologicznie to jest super auto. Może tylko Audi Sound System mógłby być lepszy... Czekałem 8 miesięcy (od listopda 2024), ale warto było. Wam wszystkim życzę, żeby auta jak najszybciej trafiły w Wasze ręce. Pozdrawiam wszystkich i życzę cierpliwości To kolor zielony dictrict metalik ? Jeśli tak to można prosić jeszcze jakieś zdjęcie z mniejszym nasłonecznieniem ? Z góry dziękuję
majcher Opublikowano Poniedziałek o 20:52 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 20:52 (edytowane) Mój wreszcie płynie, tylko czy nie utknie w Emden. Edytowane Wtorek o 15:53 przez majcher
Puzzle Opublikowano Środa o 06:33 Zgłoś Opublikowano Środa o 06:33 Ja cały nerwowy, że samochód przyjdzie w styczniu/lutym, śladem Olasa poszedłem do dealera i znaleźli mi Audi bez właściciela, które w 100% odpowiadało mojej konfiguracji. Płynął na statku i od 31/07 jest już w Emdem. W konfiguracji straciłem jedynie pamięć fotela, a muszę dopłacić do pakietu PRO zamiast PLUSA. Teraz też liczę , że nie utknie w Emdem.
Macik608 Opublikowano Środa o 20:17 Zgłoś Opublikowano Środa o 20:17 @Maciej_2025 rzeczywiście to kolor zielony district metalic. W naturze jest ciemniejszy niż w konfiguratorze na stronie Audi. Wstawiam 2 zdjęcia wykonane dziś wieczorem przy zachodzącym słońcu... Pozdrawiam
Akronaut Opublikowano Środa o 21:16 Zgłoś Opublikowano Środa o 21:16 Odebrałem. Zadowolony. Jak jest z tym wyświetlaczem pasażera: kierowca go widzi czy nie? W moim widać na postoju i w czasie jazdy.
ArturRunner Opublikowano Czwartek o 19:19 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 19:19 Witajcie, moje Q5 jeszcze w montażu, czekam..., zamówiłem komplet kół zimowych w Audi, a jak Wy z tym radzicie, też zamawiacie drugie komplety w Audi ? czy może bez i sami organizujecie zimowe koła lub opony, a może wielosezonowe od razu ? Z góry dzięki za opinie
Puzzle Opublikowano Czwartek o 20:24 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 20:24 Każdy ma swoje warunki jazdy. Ja przy takich zimach jakie są w mieście od kilku lat mam założone wielosezonówki. Chyba będę zakładał Pirelli Scorpion all season. Drogę hamowania mają na A, hałas na A i jedynie paliwko na B. Szybko się zwraca wyższa cena bo nie trzeba przekładać 2 razy w roku.
Macik608 Opublikowano Czwartek o 20:38 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 20:38 @Akronaut ekran pasażera widać z miejsca kierowcy, ale jak założysz na ekrany matową folię (polecam GRIZZ Protect), to wtedy nie przeszkadza. Miłego i bezawaryjnego użytkowania... 1
ArturRunner Opublikowano Czwartek o 20:42 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 20:42 13 minut temu, Puzzle napisał(a): Każdy ma swoje warunki jazdy. Ja przy takich zimach jakie są w mieście od kilku lat mam założone wielosezonówki. Chyba będę zakładał Pirelli Scorpion all season. Drogę hamowania mają na A, hałas na A i jedynie paliwko na B. Szybko się zwraca wyższa cena bo nie trzeba przekładać 2 razy w roku. Dzięki za odpowiedź, właśnie też się zastanawiałem nad takimi markowymi, niektóre opony podobno są z jakimś oznaczeniem Audi, bodajże AO, czyli auto dostajesz na oryginalnych, zmieniasz i jeździsz od jesieni ? do gwarancji na auto Audi się nie powinno przyczepić w razie czego ?
Puzzle Opublikowano Piątek o 05:45 Zgłoś Opublikowano Piątek o 05:45 (edytowane) Na oznaczenie Audi bym nie patrzył, bo to nie wpływa na warunki gwarancji samochodu. Jedynie tracisz ubezpieczenie Audi na opony. Ja wymienię wielosezonowe od razu po dostawie samochodu, a oryginalne sprzedam jako nowe. Zwróci mi się trochę kosztów, i nie będą leżały i zawadzały w garażu. Edytowane Piątek o 05:50 przez Puzzle Dopisanie
ArturRunner Opublikowano Piątek o 13:56 Zgłoś Opublikowano Piątek o 13:56 8 godzin temu, Puzzle napisał(a): Na oznaczenie Audi bym nie patrzył, bo to nie wpływa na warunki gwarancji samochodu. Jedynie tracisz ubezpieczenie Audi na opony. Ja wymienię wielosezonowe od razu po dostawie samochodu, a oryginalne sprzedam jako nowe. Zwróci mi się trochę kosztów, i nie będą leżały i zawadzały w garażu. Dzięki Puzzle za odpowiedź, też podążę tą drogą zadowolenia z autka !!!
Akronaut Opublikowano Piątek o 14:25 Zgłoś Opublikowano Piątek o 14:25 17 godzin temu, Macik608 napisał(a): @Akronaut ekran pasażera widać z miejsca kierowcy, ale jak założysz na ekrany matową folię (polecam GRIZZ Protect), to wtedy nie przeszkadza. Miłego i bezawaryjnego użytkowania... W serwisie powiedzieli mi, że pracują nad tym i na razie nie działa ale to kwestia oprogramowania.
Rekomendowane odpowiedzi