Akronaut Opublikowano 8 Października Zgłoś Opublikowano 8 Października (edytowane) "Zrezygnowałem z wirtualnej karty w telefonie na rzecz kluczyka." Kolego Majcher a udało Ci się ja uruchomić? Jaki telefon? Edytowane 9 Października przez Akronaut
Akronaut Opublikowano 13 Października Zgłoś Opublikowano 13 Października (edytowane) 21 godzin temu, majcher napisał(a): Samsung S25 Ultra. Ja próbowałem na Samsung A55 i iPhone 13 i nie działa. Edytowane 13 Października przez Akronaut
venividi Opublikowano 16 Października Zgłoś Opublikowano 16 Października Cześć, Pytanie do osób które już odebrały swoje nowe Q5, czy płaciliście wartość wynikającą z umowy czy zgodnie z obecnymi rabatami? W krakowskich 2 salonach otrzymałem informację że kwota do zapłaty będzie nie wyższa niż ta wynikająca z umowy jednak jeśli się okaże że na dzień odbioru auta będą wyższe rabaty to oni je zastosują. Podobno maksymalne rabaty na dany model są ustalane odgórnie i żaden salon Audi nie może stosować wyższych rabatów. Idąc tym tropem, powielanym przez handlowców jest szansa że ze swoim Audi zamówionym w maju 2025 załapię się na wyprzedaż rocznika
ArturRunner Opublikowano 17 Października Zgłoś Opublikowano 17 Października Dopłyną, dojechał, troche to trwało ale było warto czekać, na teraz jest super, no docieramy się. Powodzenia w oczekiwaniu 1
Puzzle Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu W dniu 17.10.2025 o 19:35, ArturRunner napisał(a): Dopłyną, dojechał, troche to trwało ale było warto czekać, na teraz jest super, no docieramy się. Powodzenia w oczekiwaniu Piękny. Gratuluję . Czekałeś cały miesiąc od momentu kiedy dotarł do Poznania?
Rekomendowane odpowiedzi