Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim 

Jak to jest z tą wymiana oleju w skrzyni biegów? Wymieniać czy lepiej zostawić oryginalnie? W serwisie audi mówią że producent nie przewiduje wymiany i nie wymienia się bo to rodzaj suchej skrzyni biegów.

Myślałem aby wymienić dynamicznie olej w skrzyni i sam teraz nie wiem co robić auto ma przebieg 90tys km serwisowany regularnie problemów nie ma, czy ktoś ma doświadczenia z tym związane. Dziękuje wszystkim za pomoc 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Tez byłbym tym tematem zainteresowany jakby ktoś mógł napisać o tym  byłoby super. Z pozyskanych moich informacji osoby mówią żeby nie wymieniać oleju w skrzyni biegow. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie niezartujcie jak chcecie żeby skrzynka była sprawna koniecznie wymiencie olej z filtrem ja mam krajowe audi które było szanowane i jest nadal olej był czarny po 98000km temat nie podlega dyskusji trzeba wymienić a ci z serwisu brak słów ,zenada

Opublikowano

Tak to prawda trzeba wymieniać. Wymieniłem jednak przy 90tys, olej nie byl jakis czarny, ale trzeba mimo ze audi nie zaleca ale juz producent skrzyni zf mówi ze to konieczność 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie