Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Forum Audi A5 F5 (2016-2024)

Forum Audi A5 F5. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...

1. Rozpoczęte przez Daniel2897,

Dzień dobry, Podczas dzisiejszej jazdy auto nagrzało się i nagle szyby zaczęły parować, a z kratek nawiewu nie wydobywało się powietrze. W trybie AUTO i Manual dmucha, jakby pod kokpitem/pod szybą. Natomiast, gdy włączę obieg wewnętrzny wyraźnie słychać otwarcie klapki pod schowkiem ze strony pasażera i wtedy ze wszystkich kratek normalnie dmucha. Po wyłączeniu obiegu wewnętrznego klapka zamyka się i słychać świst powietrza. Niezależnie od wybranych nawiewów i temperatury powietrza jest tak samo. Czy ktoś orientuje się co mogło się uszkodzić? IMG_4405.mov

• 0 odpowiedzi
    • 641 wyświetleń
  2. Witam. Od jakiegoś czasu zauważylam, że z silnika dochodzi dziwny odgłos - tak jakby coś grechotało. Byłam w salonie audi w czerwcu i stwierdzili, że to normalny odgłos i nie ma sie czym martwić. Po kilku miesiącach dzwięk nie ustał, a bardziej jest teraz słyszalny. Prosze o porady czy to normalnie czy jednak cos jest nie tak. Dołączam filmik. Przebieg auta 75k km. IMG-6662.MOV IMG-6662.MOV

• 0 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez Michaloooo,

Potrzebuje informacji na temat Grillu Do audi a5 f5 2018. Chce zmienić grill na Honeycomb lecz zależy mi na tym aby był to oryginalny grill producenta. I pytanie czy w ogóle jest możliwość zmiany.

• 0 odpowiedzi
    • 713 wyświetleń
  4. Rozpoczęte przez mokol26,

Witam nigdzie nie moge uzyskać informacji czy audi a5 sportback 2024r w standardzie jest odpalane bez kluczykowo czy to jest opcja? jak jej nie wezmę to mam normalnie stacyjkę jak w starszych modelach, pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez darkow,

Witam;) szukam dobrego aku do mojej 2.0tfsi z 2017 roku na oku mam coś takiego: https://akumulatoryspecpart.pl/produkt/akumulator-exide-agm-start-stop-ek700-70ah-760a-en/ oraz taki https://akumulatoryspecpart.pl/produkt/akumulator-varta-silver-dynamic-agm-start-stop-e39-70ah-760a/ który będzie lepszy lub co innego możecie mi polecić i 2 pytanie: czy po wymianie aku muszę go jakoś programować(gdzie wyczytałem takie informacje) ?

• Like
    • 8 odpowiedzi
    • 7,7 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez saint_lfc,

Witam serdecznie, Sprowadziłem Audi A5 2019 ze Stanów Zjednoczonych (wersja Premium Plus). Samochód jest już zarejestrowany i mogę się nim poruszać, jednak mam kilka kwestii, które budzą moje wątpliwości. Niestety informacje dostępne w internecie bywają sprzeczne. Na wstępie zaznaczę, że kontaktowałem się z dwoma ASO, jednak słysząc, że samochód pochodzi z USA, szybko mnie zbyli, unikając jakiejkolwiek merytorycznej odpowiedzi. Kilka pytań, które mnie nurtują: Nawigacja i rozpoznawanie znaków drogowych: Nie konwertowałem jeszcze map na europejskie, ponieważ korzystam z Yanosika i Google Maps, które mi wystarczają. Czy jednak w przypadku…

7. Rozpoczęte przez bastek,

hej miałem kolizję wystrzeliły kurtyny i pasy wystrzeliły. Nie mogę odpalić auta ? coś z klemą ? bezpieczniki ? Proszę o pomoc ! pozdr.

8. Rozpoczęte przez Jorgus77,

Witam, czy ktoś oklejał elementy black piano w nowym Audi A5 B10 ? Myślę o tunelu środkowym jak i plastikowej zaślepce tam gdzie jest ekran pasażera ? pozdrawiam

• 1 odpowiedź
    • 1,4 tys. wyświetleń
  9. Rozpoczęte przez Adrian563112,

Witam wszystkich Posiadam Audi A5 z 2020 roku , silnik 2.0 tfsi. Od pewnego czasu zauważyłem dość dziwny dźwięk z koła przedniego , podczas jazdy do przodu lub do tyłu z przedniego koła wydobywa się dźwięk „puknięcia”. Puknięcie jest jedno na jeden obrót koła , czyli tak jakby było zawsze w jednym miejscu i tylko jedno podczas jednego obrotu . Czy ktoś z was miał taki przypadek i wie gdzie szukać przyczyny ? dodam też że dźwięk słychać tylko gdy jadę lub cofam bardzo powoli na samym puszczonym hamulcu , podczas dodania gazu i dalszej jazdy dźwięku już nie słychać . bardzo dziękuję za pomoc

• 0 odpowiedzi
    • 240 wyświetleń
  10. Rozpoczęte przez GregoryJJ,

Siemanko czy ktoś wymieniał w A5 Sportback Przednie logo duże kółka w grilu co się znajdują?

• 0 odpowiedzi
    • 404 wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.