Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Q5 FY (2017-2024)

Forum Audi Q5 FY. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem.

1. Rozpoczęte przez SKALD79,

Screenrecorder-2025-09-09-20-03-26-939.mp4 Panowie czy to dzwiek na pewno przegóbu?

2. Rozpoczęte przez mahoone,

Witam, Auto nie odpala po wymianie akumulatora. 2022 Audi Q5 45 TFSI MHEV. Wyjąłem stary, włożyłem nowy, zrobiłem kodowanie w VCDS, naciskam start i z pod maski słychać tylko klik i samochód nie odpala. Na desce komunikat: napęd usterka. Zeskanowałem błędy i mam 2, których nie mogę skasować: Sterownik alternatora rozruchowego U0120 00 [00100111] - brak komunikacji, Przewód odblokowania alternatora-rozrusznika P10F0 00 [00100111] - przerwa. Ktoś się z tym spotkał? Z góry dziękuję!

• 1 odpowiedź
    • 300 wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez audi135,

Cześć! Kupiłem wcześniej skonfigurowane już Q52025 ze sportowymi fortelami skórzanymi. Niestety skóra jest trudniejsza i mniej przyjemna w eksploatacji niż materiał/alkantara. Dlatego szukam jakiegoś rozwiązania np. estetycznych pokrowców wykonanych z mikrofibry-alkantary. Czy poleci ktoś coś gotowego do kupienia lub firmę która mogłaby uszyć taki à la pokrowiec lub nakładkę na samo siedzisko, tak by wnętrze nie straciło na wyglądzie. Załączam zdjęcie, o które fotele chodzi. Pozdrawiam

4. Rozpoczęte przez Adikovi,

Witajcie, czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć który bezpiecznik odpowiada za tylną lampę w zderzaku, kupiłem nową i żadne światła nie działają. Audi q5 fy 2018 rok

• 0 odpowiedzi
    • 292 wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez Adikovi,

Czy Europejska wersja tylnej lampy w zderzak będzie funkcjonowała bez przeróbek w wersji Q5 z USA? Auto z 2018 toku

• 0 odpowiedzi
    • 242 wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez SKALD79,

Od jakigoś już czasu zauwazyłęm głośna prace spręzarki oraz niemiły zapach w kabinie,i tu moje pytanie czy może być to objawą małej zawartości czynnika r1234yf?

7. Witam. mam uszkodzoną lampę ORI USA już przerobioną na EU z niedziałającym kierunkowskazem.....i teraz pytanie , czy po zakupić ORi EU i bedzie ona działąć bez zmiany Pinów??

8. Rozpoczęte przez ettnak,

Witam wszystkich szukam porady posiadam Audi q5 z Kanady ma uszkodzony tylny zderzak czy w tym zderzaku idą czujniki asystenta martwego pola / zmiany pasa ruchu ? I gdzie mogę takie coś dostać ?

• 0 odpowiedzi
    • 188 wyświetleń
  9. Rozpoczęte przez QVmariojr,

Hej, bardzo proszę czy możecie spojrzeć, czy te wartość które wskazuje VCDS sa prawidłowe ? mam na myśli to -48 stopni. Ogólnie problem mam z ogrzewaniem, które działa tak ledwo średnio bym powiedział, czyli wieje ciepłym/letnim - ale nie gorącym - bez względu na to - co ustawie na klimatronicu, czy 23 czy 28 czy na HI, to jest kiepsko. VCDS błędów w silniku nie pokazuje, w grupie 08 czyli ogrzewanie/klima tez nie ma, więc nie wiem czy trzeba dostać się do nagrzewnicy - co ponoć jest kłopotliwe i dużo będzie PLN za robotę, czy co tu robić, od czego zacząć? Proszę pomóżcie.

• 1 odpowiedź
    • 180 wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.