Audi Q5 FY (2017-2024)
Forum Audi Q5 FY. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem.
209 tematów w tym forum
-
Screenrecorder-2025-09-09-20-03-26-939.mp4 Panowie czy to dzwiek na pewno przegóbu?
-
- 0 odpowiedzi
- 302 wyświetleń
- 1 obserwujący
-
-
Witam, Auto nie odpala po wymianie akumulatora. 2022 Audi Q5 45 TFSI MHEV. Wyjąłem stary, włożyłem nowy, zrobiłem kodowanie w VCDS, naciskam start i z pod maski słychać tylko klik i samochód nie odpala. Na desce komunikat: napęd usterka. Zeskanowałem błędy i mam 2, których nie mogę skasować: Sterownik alternatora rozruchowego U0120 00 [00100111] - brak komunikacji, Przewód odblokowania alternatora-rozrusznika P10F0 00 [00100111] - przerwa. Ktoś się z tym spotkał? Z góry dziękuję!
-
- 1 odpowiedź
- 300 wyświetleń
-
-
Cześć! Kupiłem wcześniej skonfigurowane już Q52025 ze sportowymi fortelami skórzanymi. Niestety skóra jest trudniejsza i mniej przyjemna w eksploatacji niż materiał/alkantara. Dlatego szukam jakiegoś rozwiązania np. estetycznych pokrowców wykonanych z mikrofibry-alkantary. Czy poleci ktoś coś gotowego do kupienia lub firmę która mogłaby uszyć taki à la pokrowiec lub nakładkę na samo siedzisko, tak by wnętrze nie straciło na wyglądzie. Załączam zdjęcie, o które fotele chodzi. Pozdrawiam
-
- 0 odpowiedzi
- 297 wyświetleń
- 1 obserwujący
-
-
Witajcie, czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć który bezpiecznik odpowiada za tylną lampę w zderzaku, kupiłem nową i żadne światła nie działają. Audi q5 fy 2018 rok
-
- 0 odpowiedzi
- 292 wyświetleń
-
-
Czy Europejska wersja tylnej lampy w zderzak będzie funkcjonowała bez przeróbek w wersji Q5 z USA? Auto z 2018 toku
-
- 0 odpowiedzi
- 242 wyświetleń
-
-
Od jakigoś już czasu zauwazyłęm głośna prace spręzarki oraz niemiły zapach w kabinie,i tu moje pytanie czy może być to objawą małej zawartości czynnika r1234yf?
-
- 0 odpowiedzi
- 240 wyświetleń
- 1 obserwujący
-
-
Witam. mam uszkodzoną lampę ORI USA już przerobioną na EU z niedziałającym kierunkowskazem.....i teraz pytanie , czy po zakupić ORi EU i bedzie ona działąć bez zmiany Pinów??
-
- 0 odpowiedzi
- 213 wyświetleń
- 1 obserwujący
-
-
Witam wszystkich szukam porady posiadam Audi q5 z Kanady ma uszkodzony tylny zderzak czy w tym zderzaku idą czujniki asystenta martwego pola / zmiany pasa ruchu ? I gdzie mogę takie coś dostać ?
-
- 0 odpowiedzi
- 188 wyświetleń
-
-
Hej, bardzo proszę czy możecie spojrzeć, czy te wartość które wskazuje VCDS sa prawidłowe ? mam na myśli to -48 stopni. Ogólnie problem mam z ogrzewaniem, które działa tak ledwo średnio bym powiedział, czyli wieje ciepłym/letnim - ale nie gorącym - bez względu na to - co ustawie na klimatronicu, czy 23 czy 28 czy na HI, to jest kiepsko. VCDS błędów w silniku nie pokazuje, w grupie 08 czyli ogrzewanie/klima tez nie ma, więc nie wiem czy trzeba dostać się do nagrzewnicy - co ponoć jest kłopotliwe i dużo będzie PLN za robotę, czy co tu robić, od czego zacząć? Proszę pomóżcie.
-
- 1 odpowiedź
- 180 wyświetleń
-