Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A7 C8 (2018-Teraz)

Forum Audi A7 C8. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem.

1. Rozpoczęte przez michał YaGODA,

Dla wszystkich posiadaczy Audi A7 C8, zamieszczam polską instrukcję obsługi w formacie PDF. Instrukcję mogą pobrać tylko zarejestrowani użytkownicy. Jeżeli nie masz konta, zarejestruj się tutaj. Instrukcja obsługi Audi A7 C8.pdf

• 1 odpowiedź
    • 4,7 tys. wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez michał YaGODA,

Poniżej zamieszczam rozmieszczenie bezpieczników Audi A7 C8:

• 0 odpowiedzi
    • 5,7 tys. wyświetleń
  3. Witam jestem nowy . Z góry przepraszam jeśli zrobiłem coś nie tak. Mam pytanie odnośnie audi a7 c8 2019r bez pneumatyki ale z Układem regulacji tłumienia amortyzatorów. Auto jest na 21 calowych kołach . Czy da się tym w miarę normalnie jeżdzić i czy ten układ tłumienia amortyzatorów coś daje ? Może ktoś jeżdził podobnym egzemplarzem. To auto ma też tylną oś skrętną o której też nic nie wiem.Z góry dziękuję za jakąś podpowiedź. Pozdrawiam Karol

• 1 odpowiedź
    • 7 tys. wyświetleń
  4. Rozpoczęte przez Karola7,

Witam wczoraj odebrałem nowiutkie audi a7 z napędem na cztery koła. Na dziurach z tyłu słychać dziwne stuki jakby z zawieszenia. W bagażniku nic nie stuka . Oczywiście pojadę do serwisu ale najpierw pytam bo może ktoś spotkał się z takim czymś . Dziękuję

• 0 odpowiedzi
    • 5,2 tys. wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez Karola7,

Witam gdzie mogę kupić tylny podłokietnik z uchwytami na napoje do najnowszej a7 dzięki za podpowiedź pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 5 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez Krzysiek 71,

Witam. Czy posiada ktoś instrukcje w jezyku polskim do audi a7 c8?

• 0 odpowiedzi
    • 3,6 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez Luki1981,

Witajcie, Mam taki problem: Odebrałem a7 55 benzyna we wrzeniu 2018. Od tego czasu juz 4 razy zdążyło mi sie ze z zaskoczeniami nie odpalił... Raz po tym jak postał 2 noce na podwórku przy temp kilku stopni. Przyjechało asistance i odpalił go z kabli. PO tym miesiac bylo wszystko ok. Kolejny raz ta sama sytuacja - stal 2 dni nie odpalił. Zanim dojechało asistance spróbowałem go jeszcze raz odpalic i załapał jak by nigdy nic. I ponownie w trakcie dnia wszytko bylo ok i nagle ponownie pojawił sie problem nie odpalił. Po 10 min i kolejnej porbie ponownie odpalił. Serwis rozkłada rece twierdzac ze wsyztko jest ok. ZOstawiłemgo na kikla dni n…

• 0 odpowiedzi
    • 5,4 tys. wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez matiks,

Hej, Czy ktoś miał (ma) doświadczenie w temacie wymiany układu wyświetlacza głównego w konsoli środkowej z wersji MIB2+ (TOUCH - tak sie chyba nazywa) do wersji MIB3. W moim aucie, z 2020 roku, jest moduł który nie umożliwia podłączenia AndroidAuto po WIFi. Wg. informacji jakie udało mi się uzyskać, w drugiej połowie 2020 roku zostały montowane inne układy (hardware), który umożliwia takie podłączenia. Zastanawiałem się aby przeprowadzić taką modyfikację (od razu mówię, iż to nie jest kwestia samego FW/SW, bo tam jest iny układ, z dwiema antenami WiFI). Pytanie czy można to prosto przełożyć (oczywiście z odpowiednim kodowaniem), jakie ew. moduły, urządzenia…

9. Rozpoczęte przez Grzegorz_N,

Cześć, Mam dylemat - chciałbym w tym roku kupić A7 z silnikiem benzynowym. Wiekowo do 1 roku. Chciałem poprosić kierowników którzy mają doświadczenie z tym modelem o informacje o jego słabych i silnych punktach. Będę wdzięczny za wszelkie spostrzeżenia. Pozdrawiam - Grzegorz

• 0 odpowiedzi
    • 6,1 tys. wyświetleń
  10. Rozpoczęte przez matiks,

Hej, Zanim napisałem tego posta, starałem znaleźć się coś na forum w temacie, ale albo nie umiem tego dobrze wyszukać, albo faktycznie nie ma podobnego tematu. Może to moje subiektywne odczucie, ale rozmawiałem z kilkoma osobami (użytkownikami A7/A6 generacji C7, C8 i temat się powtarza), ale mam wrażenie że układ hamulcowy w tych samochodach to porażka :-( Generalnie chodzi o wielkość tarcz do masy pojazdu, oraz ich trwałość / wytrzymałość. Aktualnie, w moim aucie, powoli zbliża się moment, w którym trzeba będzie zmieniać klocki i tarcze. Do tej pory, auto było serwisowane na podstawie umowy w autoryzowanych serwisach, na gwarancji, na bazie stock'owych czę…

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.