Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Q3 F3 (2018-2025)

Forum Audi Q3 F3. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem.

1. Rozpoczęte przez zbynio70,

Witam , zablokowała się klapa bagażnika i nie wiem jak to odblokować , ręcznie od środka otworzyć idzie i zamyka się normalnie i przyciskiem i pilotem a otworzyć nie można , może ktoś zna jak to rozwiązać . Q3 sportback 2020

• 3 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez jender,

Dzień dobry Wszystkim, mam do Was gorącą prośbę abyście napisali, jako codzienni użytkownicy Q3, o ich największych w Waszej opinii wadach i zaletach? O tych rzeczach, które Was w nich irytują, a które są Waszym zdaniem lepsze w stosunku do konkurencyjnych aut z innych koncernów? Aktualnie jesteśmy na etapie wyboru nowego samochodu dla mojej rodzicielki. Niestety w czasie jazd testowych, czy nawet przy wzięciu auta na weekend od dealera, człowiek nie jest w stanie wyłapać wszelkich potencjalnych "smaczków" jakimi może raczyć nas dany samochód. Zwłaszcza, że część dolegliwości może pojawiać się np. tylko w określonych warunkach pogodowych. W grze zostały 3 modele…

• 0 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez asconi,

Dzień dobry, Zakupiłem Q3 z USA z jednym kluczykiem. Chciałbym dorobić drugi kluczyk, żeby móc przypisać oba kluczyki do profili kierowców. Na ten moment mam tylko spolczone menu bez pełnej konwersacji w związku z tym nie mam klawiatury ekranowej, żeby sprawdzić czy da się przypisać profil kierowcy do kluczyka, który posiadam. Wiem na pewno, że nie będzie działało myAudi i profile utworzone on-line, ale czy da się utrowrzyć lokalne profile kierowców i przypisać je do dwóch kluczyków?

• 0 odpowiedzi
    • 776 wyświetleń
  4. Rozpoczęte przez Grzegorz 75,

Witam. Mam problem z kontrolką czek silnika ( świeci się cały czas) wyskakiwał mi komunikat że to jest usterka systemu rozruchu samochodu.( Star stop) Po diagnozie w serwisie Audi wyszło że do wymiany jest odma i przeczyszczenie kanałów dolotowych . Koszt wymiany i części 4700 zł. Zamówiłem wszystkie części i dokonałem wymiany z wyczyszczeniem kanałów dolotowych. Błędy wykasowałem. Na drugi dzień rano po uruchomieniu silnika kontrolka czek silnika zapaliła się ponownie i komunikat jest ten sam. Auto zapala i gasi się bez problemu start stop działa. Nie wiem co z tym zrobić dlatego postanowiłem napisać na forum w celu uzyskania porady, pomocy. Co to może być za błąd.

• 0 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez Grzegorz 75,

Witam. Mam problem z kontrolką czek silnika ( świeci się cały czas) wyskakiwał mi komunikat że to jest usterka systemu rozruchu samochodu.( Star stop) Po diagnozie w serwisie Audi wyszło że do wymiany jest odma i przeczyszczenie kanałów dolotowych . Koszt wymiany i części 4700 zł. Zamówiłem wszystkie części i dokonałem wymiany z wyczyszczeniem kanałów dolotowych. Błędy wykasowałem. Na drugi dzień rano po uruchomieniu silnika kontrolka czek silnika zapaliła się ponownie i komunikat jest ten sam. Auto zapala i gasi się bez problemu start stop działa. Nie wiem co z tym zrobić dlatego postanowiłem napisać na forum w celu uzyskania porady. Co to może być za błąd ?

• 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez asconi,

Cześć, mam pytanko, czy w w Q3 2021 r. Można na stałe wyłączyć START/STOP? Np. za pomocą OBD Eleven? Sprawdzałem w aplikacji OBD Eleven, ale nie ma takiej funkcji, którą można zastosować dzięki punktom.

• 2 odpowiedzi
    • 3,7 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez mardab89,

Panowie nie działa mi podnoszenie szyb z pilota, opuszczają się bez problemu. Podpowie ktoś gdzie jest przyczyna?

• 2 odpowiedzi
    • 1,1 tys. wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez arturjerzy,

Nie wiem czy temat się przewijał ale kolejne moje audi i problem z cieknąca panoramą. W poprzedniej A6 allroad problemem były zatkane kanały ale tutaj wszystko jest czyste. Leje się do środka auta i zalewa lampkę na środku plus lewy słupek. Odpływy są czyste ale nadal z czegoś się leje. Czy któs przechodził taki temat? jakaś porada lub dobry specjalista w rejonie Katowic ? Dziękuję za wskazówki i porady

• 2 odpowiedzi
    • 3,7 tys. wyświetleń
  9. Rozpoczęte przez Ted11,

Witam Przy zmianie czasu na zimowy zauważyłem, ze nie nastąpiła automatyczna zmiana. Przejrzałem wszystkie dostępnej opcje w ustawieniach MMI mojego samochodu i nie znalazłem właściwego ustawienia. I tu pytanie, czy to standard, czy może brak odpowiedniego pakietu wyposażenia ? Pozdrawiam

• 1 odpowiedź
    • 891 wyświetleń
  10. Rozpoczęte przez Jakub716,

Dzień dobry, mam na sprzedaż praktycznie całą RSQ3 na części. Virtual licznik Tablet MMI Czytnik nawigacji/Multimedia Poduszki powietrzne Port USB Zawieszenie, maskę, podsufitkę i wiele innych części. Zapraszam do kontaktu tu bądź SMS: 721 385 557, oddzwonię. Odbiór osobisty bądź sprzedaż prywatna/allegro/olx. Wystawiam FV

• 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  11. Szukam instrukcji obsługi Audi Q3 2023 w języku polskim

• Thanks
    • 7 odpowiedzi
    • 5,8 tys. wyświetleń
  12. Rozpoczęte przez blizniak,

Witam. Nie mogę zamknąć szyb z kluczyka w moim audi q3 2021 r z kanady. Otwierają się bez problemu.

13. Witam. Czy zmieniał ktoś może panel dolny w Q3 bez drive select na drive select. Jakie kodowanie trzeba zrobić i czy będzie to działać? Generalnie auto jest bardzo dobrze wyposażone. MATRIX, nagłośnienie B&O, Kamera 360, zderzaki sport, podświetlenie progów w S-line, Felgi Audi Sport, Radar, ACC, Asysta kierowcy, grzanie foteli, napęd quattro, czujniki martwego pola, fotochromy wszystkie lusterka, Alcantara itp. A nie ma KEyless go i przycisku start engine który też bym chciał dołożyć ale to chyba jest razem z keyless go csała zabawa i nie wiem czy mi sięchce. Brakuje np Klapy elektrycznej tylnej. Auto w zakupie kosztowało 72.000 Euro a takich …

• 0 odpowiedzi
    • 838 wyświetleń
  14. Rozpoczęte przez Murcio,

Witam ! Posiadam Audi Q3. Rocznik 2021 (kupione w salonie) W tym roku zepsuło sie MMI. Na ekranie widnieje tylko napis - trwa inicjalizacja uzytkownika- samochod jest na gwarancji więc zawiozłem do serwisu. Tam próbowali wgrać aktualizacje oprogramowania. Nie pomogło. Teraz wysłali pismo do producenta w tej sprawie. Ponoć muszę czekać na aktualizacje nowa. Czekam już mc, auto nie jest w pełni sprawne, raty coraz droższe- dramat. Gdy kupowalem mówili że dadzą w razie awarii auto zastępcze- guzik, nic takiego się nie stało. Slabo to wygląda prawda ? Bo mam auto na gwarancji, płacę coraz wyższe raty a auto jest bez nawigacji, bez możliwości korzystania z telefonu, bez multim…

• Like
    • 3 odpowiedzi
    • 6,9 tys. wyświetleń
  15. Rozpoczęte przez dziadol,

Witam. Mam pytanie do fachowców. Posiadam audi Q3 z 2021 roku. Posiadam zwykły tempomat a chciałbym mieć ACC. Manetka nie posiada przełącznika distans oraz w menu nie ma nic o odległosci poprzedzające auto. Posiaam zamontowany fabrycznie radar kamery 360 stopni odczyt znaków drogowych. Pytanko. Czy aby mieć tempomat aktywny musze zmienic manetki czy wystarczy wgrać tylko odpowiednie oprogramowanie swapa i odległośc poprzedzający pojazd zmieniać z MMI. Czy ktoś by mi w tej kwestji wytłumaczył i pomógł

• 0 odpowiedzi
    • 397 wyświetleń
  16. Rozpoczęte przez ROOS-19,

Cześć wszystkim. Poszukuję silnika do Audi, tak jak w temacie. Przeszukałem już prawie wszystkie zasoby internetu, jednakże nigdzie nie znalazłem oferty z tym silnikiem. Może ktoś z Was wiedziałby, gdzie taki produkt byłby dostępny? Pzdr

17. Rozpoczęte przez slawekmoskal,

Witam. Planuję kupić żonie Q3 Sportback z silnikiem 40TFSi. 45 za dużo pali - po testach wychodziło nawet 12l. Podobno 40TFSi jest w tym temacie dużo lepszy ale niestety nikt nie ma tej wersji, salon również nie dysponuje. Ktoś z Was ma model Q3 z tym silnikiem?

• 0 odpowiedzi
    • 6,5 tys. wyświetleń
  18. Rozpoczęte przez Radomir,

Hej wszystkim. Może mieliście podobny problem w swoich lub innych modelach. Regulacja fotela kierowcy. Jest problem chodzi tak ciężko że masakra nie wraca samo czyli brak takiego "pokliku" w mikroprzełączniku. I zatrzymanie tylko przez przesunięcie w drugą stronę bo nie wraca. W czym może być problem? Ze dwa razy ostatnio działo dobrze. Czy potraktować to jakimś preparatem do czyszczenia styków? Czy to wina czegoś innego? Strona pasażera leciutko i płynnie.

• 0 odpowiedzi
    • 4,4 tys. wyświetleń
  19. Rozpoczęte przez Mistrz17,

Cześć. Pacjent Audi Q3 F3 2020 Problem z kierunkiem dynamicznym LED tylnim.lewym Nie działa część tylko. VID_20240602_103822.mp4 Znaczy działa na klapie ale nie przechodzi na słupek. Gdzie szukać przyczyny? Reszta świateł działa. Zamiana lamp nic nie wniosła. Mógł paść LED czy gdzieś poleciało napięcie z kabla

• 1 odpowiedź
    • 1,6 tys. wyświetleń
  20. Rozpoczęte przez Jaco87,

Hej, posiadam audi q3 sportback rocznik 2021. W apce myaudi/na stronie myaudi znalazłem info o wifi w aucie. Zarejestrowałem się i kupiłem pakiet 3gb na 30dni. Zapłaciłem, dostałem fv na meila i w sumie tyle - totalnie nie wiem co dalej. W aucie w zakładce "sieć" mam dalej tylko bluetooth, telefon nie widzi wifi w aucie - nie wiem jak to dalej ruszyć. Czy ktoś konfigurował tą usługę w swoim q3? Pozdrawiam J.

• 0 odpowiedzi
    • 3 tys. wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.