Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B6 (2000-2004)

Forum Audi A4 B6. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...

1. Rozpoczęte przez kasta,

Witam wszystkich posiadaczy Audi Mam problem z Audi A4 b6 avant rok 2003 1.8Turbo 163km przebieg 110000 tyś Jakiś miesiąc temu coś w autku zaczęło pukać z przodu nie przenosząc żadnych wibracji na nadwozie auta, stuka przy hamowaniu do przodu jak i do tylu oraz przy gwałtownym ruszaniu, pojechałem do mechanika który stwierdził ze wszystko wygląda ok podejżewał tuleje tylnego wahacza w przednim lewym kole ale pewny na 100% nie był więc pojechałem do stacji diagnostycznej jeżdżąc po kanele w tom i we wtom diagnosta stwierdził ze faktycznie to ta tuleja wahacza w lewym kole. Kupiłem cały wahacz lamfordera wymieniłem i nic sie nie zmieniło moim zdaniem to nie jest zawiesze…

• 0 odpowiedzi
    • 3 tys. wyświetleń
  2. Witam Po zakupie samochodu zrobiłem nim 500 km i wyskoczył mi bład nr P1429 elektryczna pompa podciśnieniowa (hamulec). Hamulce działają i nie mam z nimi problemu natomiast powtarzający sie bład jest irytujący. Czy ktoś z was miał już taki bład lub wie co może być przyczyną ? Pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.