Audi A6 C4 (1994-1997)
Forum Audi A6 C4. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...
13 tematów w tym forum
-
Dla wszystkich posiadaczy Audi A6 C4 zamieszczam schemat instalacji elektrycznej w formacie PDF. schemat_instalacji_elektrycznej_Audi_A6_C4.pdf Pozdrawiam
-
- 0 odpowiedzi
- 21,2 tys. wyświetleń
-
-
Gama silników Audi A6 Avant: Benzyna: silnik: 1.8 20V 125 KM napęd: oś przednia silnik: 1.8 20V 125 KM napęd: quattro silnik: 2.0 101 KM napęd: oś przednia silnik: 2.0 115 KM napęd: oś przednia silnik: 2.0 16V 140 KM napęd: oś przednia silnik: 2.0 16V 140 KM napęd: quattro silnik: 2.3 133 KM napęd: oś przednia silnik: 2.3 133 KM napęd: quattro silnik: 2.6 V6 150 KM napęd: oś przednia silnik: 2.6 V6 150 KM napęd: quattro silnik: 2.8 V6 174 KM napęd: oś przednia silnik: 2.8 V6 174 KM napęd: quattro silnik: 2.8 V6 30V 193 KM napęd: oś przednia silnik: 2.8 V6 30V 193 KM napęd: quattro Diesel: silnik: 1.9 TDI 90 KM napęd: oś przednia silnik: 2.5 TDI 115 KM napęd: oś przedn…
-
- 1 odpowiedź
- 19,5 tys. wyświetleń
-
-
Witam , rozładowuje na postoju akumulator znalazłem przyczynę po wyjęciu kluczyka pali się podświetlenie otwierania zamykania szyb w drzwiach .Tylko nie mam pojęcia co jest przyczyną
-
- 0 odpowiedzi
- 124 wyświetleń
- 1 obserwujący
-
-
Witam. Pilnie potrzebuję zbiornik paliwa do A6 C4 quattro w przystępnej cenie. Z góry dzięki za wszelkie informacje.
-
- 0 odpowiedzi
- 9,8 tys. wyświetleń
-
-
witam od wczoraj swieci mi sie lampka-foto nie mam ksiazki wiec jesli ktos moze mi pomoc??
-
- 2 odpowiedzi
- 15,1 tys. wyświetleń
-
-
Audi A6, c4 z 1995 r. silnik 2,6 benz 150 KM, kod silnika ABC szukałem w salonie VW w ich programach "specjalistycznych" ale pokazuje tylko odmę do silnika 1,9 i nie wiem czy jest taka sama czy mam wyciągać silnik i szukać numerów odpowietrzenia skrzyni korbowej a to troche czasochłonne. jeżeli potrzebujecie jeszcze jakieś dane do określenia tejże odmy to chętnie napiszę ale wydaje mi sięże to powinno wystarzyć..
-
- 0 odpowiedzi
- 10,3 tys. wyświetleń
-
-
Cześć Szybkie pytanie: czy gumowe łożyskowanie / gumę stabilizator - wahacz z rysunku: da się wymienić bez demontażu wahacza z kolumny i innych działań czy wystarczy odkręcić śrubę nr 8 i odchylać kolumnę? Jest to możliwe? Kiedyś wymieniałem te gumy, ale wtedy było to razem z demontażem kolumny, nie sprawdzałem czy da się bez. Będę wdzięczny za wszelkie informacje Pozdrawiam
-
- 1 odpowiedź
- 7 tys. wyświetleń
-
-
witam. potrzebuję rozpiskę pinów do silników 2.0 16v ACE i 2.0 8v ABK. ma ktoś coś takiego może?
-
- 5 odpowiedzi
- 24,4 tys. wyświetleń
-
-
Witam mam problem od jakiegoś czasu nie mogę dojść do ładu z moja a6 2.3 nie chce palić na benzynie. Ciśnienie na pompie jest dobre, może ktoś przerabiał temat mechanicznego wtrysku?
-
- 0 odpowiedzi
- 12,4 tys. wyświetleń
-
-
Witam forumowiczow w ostatnim czasie zauważyłem spadek ładowania i słabsze światła postanowiłem sprawdzić regulator napięcia i szczotki były już przy końcu więc kupiłem nowy regulator i okazało się że nie ma tam wtyczki df która była w poprzednim regulatorze i teraz mam pytanie czy ta wtyczka df musi być podłączona co prowadzi do wymiany na inny regulator czy można jeździć bez tego df'a
-
- 1 odpowiedź
- 8,2 tys. wyświetleń
-
-
Jak pozbyć się tego ustrojstwa bo do szewskiej pasji mnie doprowadza kiedy jakiś raptus próbuje wysiąść wcześnij niż ja zdąże odblokować drzwi pasażera z przodu. Muszę wtedy wyłączyć silnik siłowniki odpuszczają właczam silnik (drzwi się zamykają) i dopiero wtedy otwieram pasażerowi drzwi. Jest to dla mnie bardzo irytujące stąd moje pytanie. Czy istnieje możliwość zlikwidowania tej blokady, wyłaczenia jej, ominięcia. Pozdrawiam i mam nadzieję że ktoś poda odpowiedź zanim moja wrodzona nerwowość osiągnie szczyt i w przypływie agresji odetnę zasilanie całkowicie w drzwiach
-
- 1 odpowiedź
- 16,6 tys. wyświetleń
-
-
Witam, jestem posiadaczem od niedawna c4 z aah... Po miesiącach poszukiwań w Google zdecydowałem sie poprosić o pomoc.. Chodzi o to ze podjąłem decyzje naprawy samochodu ze względu na przebieg silnika, jest to 120tys czyli "dziewica"... Problem w tym iż konstrukcja dachu została naruszona i konieczne jest wymienienie budy na nową... Moje pytanie brzmi czy każda buda posiada identyczne mocowania silnika (dokładniej to łap) by wyjąc silnik z jednego i włożenie do 2 czy muszę strzelać w ten 28. Znalazlem mnóstwo z silników 2.0 i 2.6 stąd moje pytanie... 2 pytanie brzmi czy instalacja elektryczna silnika jest uniwersalna (jak w przypadku niektórych BMW - wyp…
-
- 0 odpowiedzi
- 6,2 tys. wyświetleń
-
-
silnik pracuje ok ale nie kiedy robi wr,wr,wr tak jakby przerywał troche siedze przy mechanice i (pracuje w serwisie) ale tu jestem ciemny a fachowcy to odrazu chca pompe regenerowac bezsens czekam na pomoc podpowiedz
-
- 3 odpowiedzi
- 29,1 tys. wyświetleń
-