Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A6 C5 (1997-2004)

Forum Audi A6 C5. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...

1. Rozpoczęte przez Waldip5,

Witam kolegów temat był już walkowany napewno ale nie mogę znaleźć nigdzie poszukuje opis wtyczek na podszybiu zmieniłem silnik na 1.9 tdi AFN przełożyłem z całą wiązką ale muszę teraz podłączyć kostki a nie mogę teraz znaleźć rospiski dodam że moja jest 2002 rok po lifcie a włożyłem silnik 98 rok i piny są okrągłe.moze ktoś pomóc schematem łup jakąś rozpiska wtyczek

• 0 odpowiedzi
    • 3,1 tys. wyświetleń
  2. Rozpoczęte przez gosc24-g1,

Witam Panie i Panowie ! Mam pytanie o olej do silnika 2.4 v6 165 koni ,jaki najlepiej stosowac w sensie o jakich parametrach i jakiej firmy polececie , przebieg to 234000 i martwie sie zeby nie piardly napinacze na walkach bo ponoc droga sprawa je wymienic ! pozdrawiam serdecznie

• 2 odpowiedzi
    • 8,1 tys. wyświetleń
  3. Rozpoczęte przez GANDALF,

Witam Dwa tygodnie temu zakupiłem Audi A6 C5. Czy któryś z kolegów pomoże mi rozszyfrować VIN? Z góry dziękuję. Pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 3 tys. wyświetleń
  4. Rozpoczęte przez ChristopherGdy,

Witam Mam pytanie odnośnie paliwa do n/w silnika. Co polecacie wlewać do zbiornika ? Audi A6 C5 model 2002 silnik 3.0 v6 benzyna, oś przednia, automat pozdrawiam Krzysztof

• 0 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
  5. Rozpoczęte przez Daniel1986,

Pewnie temat się powtórzy ale mam problem ze spadajacymi obrotami. Mianowicie po odpaleniu auta, ruszeniu w trasę przy każdym hamowaniu do zera obroty spadają do 400, prawie gaśnie. 20170421_155317.wmv

• 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  6. Rozpoczęte przez Megan90,

Witam. Moja siostra ma problem z audi A6 1.9tdi z 1999, mianowicie świeci jej kontrolka od poduszek powietrznych. Była u mechanika podpiął audi pod vaga i powiedział że usunął problem . Niestety po jednym dniu znowu świeci kontrolka. Ma ktoś pomysł co może być przyczyną. Pozdrawiam

• 2 odpowiedzi
    • 5,5 tys. wyświetleń
  7. Rozpoczęte przez mati11124,

Witam. Na początku pozdrawiam wszystkich fanów audi a6. Swoje audi a6 c5 posiadam od niedawna. Samochód jest z1997 roku i posiada motor o pojemności 2,4.Posiada on fajne naglosnienie i właśnie z tym mam problem. Wstawiłem radio pioneer z modułem na tylne glosniki, wymieniłem wzmacniacz blaupunkt w bagazniku na drugi bo był padnięty. Teraz gra ale tylne glosniki się nie odzywaj co może być

• 1 odpowiedź
    • 3,7 tys. wyświetleń
  8. Rozpoczęte przez maliniak59,

Witam Czy ktoś może mi napisać gdzie i jak wygląda moduł TV. Wiem że z tyłu z lewej strony w schowku ,ale ja tam widzę trzy czarne skrzyneczki . Pozdrawiam

• 0 odpowiedzi
    • 3,3 tys. wyświetleń
  9. Witam, Od kilku dni jestem posiadaczem powyższego auta i potrzebuje ewentualnego wsparcia w paru kwestiach. Chodzi w szczególności o polecenie warsztatu w Warszawie gdzie będę mógł dokonać poniższych napraw. Część zakładam, że nie będzie stanowiła problemu jednak spodziewać się, że nie wszystko pójdzie gładko. Więc tak: * wymiana rozrządu (z pompą) * wymiana oraz uzupełnienie płynów oraz oleju * naprawia jednego czujnika parkowania - został niefortunnie wciśnięty przez co cały system szwankuje * naprawa tylniej wycieraczki - najprawdopodobniej wymiana silniczka * naprawa przednich wycieraczek - po uruchomieniu silnika w…

• 0 odpowiedzi
    • 2,3 tys. wyświetleń

Powiadomienie o plikach cookie

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.