Audi A6 C5 (1997-2004)
Forum Audi A6 C5. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...
159 tematów w tym forum
-
Witam kolegów temat był już walkowany napewno ale nie mogę znaleźć nigdzie poszukuje opis wtyczek na podszybiu zmieniłem silnik na 1.9 tdi AFN przełożyłem z całą wiązką ale muszę teraz podłączyć kostki a nie mogę teraz znaleźć rospiski dodam że moja jest 2002 rok po lifcie a włożyłem silnik 98 rok i piny są okrągłe.moze ktoś pomóc schematem łup jakąś rozpiska wtyczek
-
- 0 odpowiedzi
- 3,1 tys. wyświetleń
-
-
Witam Panie i Panowie ! Mam pytanie o olej do silnika 2.4 v6 165 koni ,jaki najlepiej stosowac w sensie o jakich parametrach i jakiej firmy polececie , przebieg to 234000 i martwie sie zeby nie piardly napinacze na walkach bo ponoc droga sprawa je wymienic ! pozdrawiam serdecznie
-
- 2 odpowiedzi
- 8,1 tys. wyświetleń
-
-
Witam Dwa tygodnie temu zakupiłem Audi A6 C5. Czy któryś z kolegów pomoże mi rozszyfrować VIN? Z góry dziękuję. Pozdrawiam
-
- 0 odpowiedzi
- 3 tys. wyświetleń
-
-
Witam Mam pytanie odnośnie paliwa do n/w silnika. Co polecacie wlewać do zbiornika ? Audi A6 C5 model 2002 silnik 3.0 v6 benzyna, oś przednia, automat pozdrawiam Krzysztof
-
- 0 odpowiedzi
- 2,5 tys. wyświetleń
-
-
Pewnie temat się powtórzy ale mam problem ze spadajacymi obrotami. Mianowicie po odpaleniu auta, ruszeniu w trasę przy każdym hamowaniu do zera obroty spadają do 400, prawie gaśnie. 20170421_155317.wmv
-
- 0 odpowiedzi
- 1,8 tys. wyświetleń
-
-
Witam. Moja siostra ma problem z audi A6 1.9tdi z 1999, mianowicie świeci jej kontrolka od poduszek powietrznych. Była u mechanika podpiął audi pod vaga i powiedział że usunął problem . Niestety po jednym dniu znowu świeci kontrolka. Ma ktoś pomysł co może być przyczyną. Pozdrawiam
-
- 2 odpowiedzi
- 5,5 tys. wyświetleń
-
-
Witam. Na początku pozdrawiam wszystkich fanów audi a6. Swoje audi a6 c5 posiadam od niedawna. Samochód jest z1997 roku i posiada motor o pojemności 2,4.Posiada on fajne naglosnienie i właśnie z tym mam problem. Wstawiłem radio pioneer z modułem na tylne glosniki, wymieniłem wzmacniacz blaupunkt w bagazniku na drugi bo był padnięty. Teraz gra ale tylne glosniki się nie odzywaj co może być
-
- 1 odpowiedź
- 3,7 tys. wyświetleń
-
-
Witam Czy ktoś może mi napisać gdzie i jak wygląda moduł TV. Wiem że z tyłu z lewej strony w schowku ,ale ja tam widzę trzy czarne skrzyneczki . Pozdrawiam
-
- 0 odpowiedzi
- 3,3 tys. wyświetleń
-
-
Witam, Od kilku dni jestem posiadaczem powyższego auta i potrzebuje ewentualnego wsparcia w paru kwestiach. Chodzi w szczególności o polecenie warsztatu w Warszawie gdzie będę mógł dokonać poniższych napraw. Część zakładam, że nie będzie stanowiła problemu jednak spodziewać się, że nie wszystko pójdzie gładko. Więc tak: * wymiana rozrządu (z pompą) * wymiana oraz uzupełnienie płynów oraz oleju * naprawia jednego czujnika parkowania - został niefortunnie wciśnięty przez co cały system szwankuje * naprawa tylniej wycieraczki - najprawdopodobniej wymiana silniczka * naprawa przednich wycieraczek - po uruchomieniu silnika w…
-
- 0 odpowiedzi
- 2,3 tys. wyświetleń
-