Audi A8 D4 (2010-2017)
Forum Audi A8 D4. Możesz tu pisać o swoich uwagach na temat tego modelu, zaczerpnąć wiedzy na jego temat oraz poprosić o pomoc związaną z tym modelem...
12 tematów w tym forum
-
Dla wszystkich posiadaczy Audi A8 D4, zamieszczam polską instrukcję obsługi w formacie PDF: Instrukcja obsługi Audi A8 D4.pdf Instrukcję mogą pobrać tylko zarejestrowani użytkownicy. Jeżeli nie masz konta, zarejestruj się tutaj
-
- 20 odpowiedzi
- 49,2 tys. wyświetleń
-
-
Poniżej zamieszczam rozmieszczenie bezpieczników Audi A8 D4:
-
- 0 odpowiedzi
- 47,6 tys. wyświetleń
-
-
Zapraszam wszystkich do obejrzenia testu flagowej limuzyny ze stajni Audi - modelu A8 D4. Testowany egzemplarz posiada silnik 4.2 TDI o mocy 350 KM. Test został przeprowadzony przez niemiecką redakcję GRIP. http://www.youtube.com/watch?v=jpZ2rH2vPZk Pozdrawiam
-
- 0 odpowiedzi
- 15,4 tys. wyświetleń
-
-
Nie wiem czy wiecie, ale polski rząd już wkrótce zastąpi wysłużone BMW 7 i najważniejsze osoby w państwie będą jeździły Audi A8 D4 Zakupionych zostanie 14 opancerzonych limuzyn, a wartość kontraktu opiewa na 5 mln 69 tyś. 960 zł Audi górą! Pozdrawiam
-
- 11 odpowiedzi
- 55 tys. wyświetleń
-
-
Witam wszystkich. Mam problem z ogrzewaniem w s8 plus. W większości przypadków uruchamia się prawidłowo, ale powiedzmy, że 1 raz na 15 uruchomień mimo nagrzanego silnika i przy nastawionej wysokiej temp. wewnątrz ( 22 do 25 stopni) wciąż dmucha zimnym powietrzem. Dopiero po przejechaniu kilku kilometrów z większą prędkością następuje jakby zwolnienie "blokady". Czy ktoś może spotkał się z takim przypadkiem ?
-
- 0 odpowiedzi
- 12,4 tys. wyświetleń
-
-
Audi a8 d4 nie działa mmi po wymianie akumulatora
-
- 0 odpowiedzi
- 5,8 tys. wyświetleń
-
-
HEJ,KUPILEM A8 I CZUJNIKI PRZEDNIE PARKOWANIA DZIALAJA TYLKO PO RECZNYM WLACZENIU NA DESCE .DA SIE USTAWIC ZEBY ZALACZALY SIE AUTOMATYCZNIE PRZY MALEJ PREDKOSCI?
-
- 0 odpowiedzi
- 8,1 tys. wyświetleń
-
-
WITAM.Jestem nowym wlascicielem audi a8 d4 long z 2011r.Chcialbym wymienić olej..Jaki będzie dobry?Ktos cos doradzi?Z góry dziekuje.
-
- 0 odpowiedzi
- 6,9 tys. wyświetleń
-
-
Hej :) Czy wiązka tylnego PDC czymś się różni, czy wszystkie w D4 były takie same? Muszę kupić tylną wiązkę i czujniki a nie wiem jaka była wcześniej. Czy jak nie mam podpiętych czujników z tyłu to kamera cofania też nie będzie działać?
-
- 0 odpowiedzi
- 6 tys. wyświetleń
-
-
Witam. Planuje kupić Audi A8 D4 rok 2010 silnik 4.2 FSI z napędem Quattro Auto ma przebieg ok. 231 tys km Chciałbym zadać parę pytań dotyczących samochodu, przede wszystkim: 1. Na co zwrócić uwagę przy oględzinach (auto ma obtarty lewy albo prawy błotnik, lampa i zderzak w całości ) 2. Jaka jest ogólna opinia na temat silników 4.2 FSI? Być może ma ktoś ten silnik w innym modelu Audi i podzieli się swoimi doświadczeniami z tym silnikiem? Głównie chodzi mi o awaryjność tego silnika, ewentualnie jaki silnik od A8 D4 będzie najlepszym wyborem? 3. Jakie są wasze ogólnie opinie na temat tego modelu i generacji? …
-
- 0 odpowiedzi
- 1,6 tys. wyświetleń
-
-
witam niedawno zakupiłem A8d4 benzyna 3 0..333konie z przebiegiem 140tys ..moze ktoś mi pomorze jak z wymianą rozrządu
-
- 1 odpowiedź
- 10,2 tys. wyświetleń
-
-
Witam.Mam taki problem w moim Audi a8 d4 2011r.Otorz wlacza mi się taki blad co jakiś czas i auto się robi twarde i sztywne..Napewno powietrze w oponach jest ok.Czujniki ABS TEZ SA OK.Poprostu jade i czasami zwalniając wyskauje taki blad lub zauwazylem jak np. podjzdzam na jakiś minimalny krawężnik tez lubi wyskoczyć po czym po jakiś 50kilometrach lub czasem więcej lub mniej sam się kasuje..Czy ktoś cos wie na te temat??
-
-
- 1 odpowiedź
- 14,6 tys. wyświetleń
-