Skocz do zawartości

nakładka pod telefon nokia E52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie, gdzie mogę zdobyć "nakładkę" pod mój telefon nokia E 52, bo ta, która jest obecnie w aucie pasuje do nokii 6210, 6310 i 6310i, więc jest mi zupełnie niepotrzebna. Jak ją nazwać i gdzie jej szukać? Będę wdzięczny za rady, pozdrawiam.

Opublikowano

Uchwyt- adapter, by móc używać telefonu i ładować go podczas jazdy zarazem. W aucie jest zamontowany cały mechanizm, łącznie z adapterem, lecz pasuje on tylko na powyższe modele, (wrzuciłbym zdjęcie ale jeszcze nie wiem jak)...

Opublikowano

Oryginalne uchwyty Nokii dedykowane dla tego telefonu to Nokia CR-114 lub Nokia CR-115.

Co do dodawania obrazków to klikasz przy szybkiej odpowiedzi na Więcej opcji i po załadowaniu zaawansowanej edycji posta klikasz na Wybierz plik dodając po kolei zdjęcia. Jak wybierzesz już wszystkie to klikasz na Załącz ten plik.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam kolego, chyba rozumiem twój problem, widzę że mój poprzednik chyba do końca nie skojarzył o co może chodzić;)

Powiem szczerze że nurtuje mnie podobna sprawa. Też mam nokie E52 a nie ukrywam że sporo rozmawiam i opcja rozmów głośnomówiących bardzo by mi się przydała (ładowanie mniej bo telefon jak wszyscy wiemy jest niezniszczalny, ale zawsze to jakiś plus:))

Powiedz czy dowiedziałeś się jakimiś innymi sposobami pod jaką nazwą albo ewentualnie gdzie można kupić taką nakładke??

czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie