lexmast Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 witam.mam problem tego typu ze mam uszkodzony system poziomowania swiateł (pokazuje mi na komputerze za kazdym razem) po wizycie u elektryka rozklada rece ponieważ nie ma pojecia czy piny w kostce sa dobrze podłaczone i takze gdzie znajduje sie moduł.nie moge znalesc w sieci schematu podłaczenia tych swiateł gdzie jest własnie automatyczny układ poziomowania a to nie jest to samo co w ksenonach.help me:(Audi A4 B6 2001 S-line.bede wdzieczny jesli ktos posiada taki schemat i ma mozliwosc zamieszczenia go:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexmast Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 nastapiła jednak pomyłka autko miało ksenony po stłuczce jak sie okazało zostały zmienione lampy na soczewki a nie ksenon i przez to jest ciagle bład posiada ktoś schemat do ksenona -układ poziomowania?sory za błedne okreslenie problemu:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi