arturek986 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witam Czy mógłby ktoś podrzucić (najlepiej z rysunkiem) jak wymienić przełącznik podnoszenia szyb (ten przy kierowcy 4 szyby elektryczne).Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 ELo Szukajcie a znajdziecie http://www.klubaudi.pl/topic/474-zdejmowanie-tapicerki-drzwiowej/ Jak coś to mam ładnego PDF-a z demontażem tapicerki, niestety inaczej nie wymienisz tego pstryczka. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturek986 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ok, jak możesz to wrzuć mi tego PDFa, bo w załączonym linku pierwsze zdjęcie się nie otwiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ELoNie wiem dlaczego ale nie mogę wrzucić innego pliku niż .jpg, itp. obrazki. Podaj swój mail na PW to podeślę.Pzdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi