BoXide Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam! Czy ktoś miał styczność z oryginalnym woskiem Audi link do wosku: http://allegro.pl/oryginalny-polimerowy-wosk-do-polerowania-audi-i2298530984.html jaki wosk byście polecili? Mam problem z lakierem na dole drzwi przednich prawdopodobnie osadził się asfalt (czarne kropki) którego nie da rady nawet polerką usunąć ma ktoś pomysł co z tym zrobić? Pozdrawiam!
Coolturek Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam,proponuję poczytać mój temat Pozdrawiam!
adamas Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ELoJeżeli są to kropki, plamy smoły, asfaltu usuniesz je sprayem do czyszczenia takiego badziewia. Kiedyś miałem zielone auto i całe było w czarne kropki, kupiłem na stacji benzynowej taki spray. Trzeba tylko cierpliwości, miękkiej szmatki i browarka. Pamiętaj najpierw umyj auto, żeby drobinki piasku nie porysowały lakieru.PowodzeniaPzdr 1
BoXide Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dzięki za pomoc. No i pierwsza część pytania jaki wosk byście polecili?
Rekomendowane odpowiedzi