gaviscon Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Witam. Zazwyczaj prowadzę swój samochodzik jako kierowca i nie widziałem aż do dziś (gdy pożyczyłem go siostrze) że gdy jest zimny troszkę kopci. Jeżdżę nim od 3 m-cy i do tej pory nie sprawiał żadnych problemów, dziś przejechał ok 500 km i byłem naprawde pod wrażeniem jak przyjemnie się go prowadzi na dłuższe trasy.Po kilku godzinach gdy całkowicie ostygł siostra pojechała nim do sklepu i wtedy zauważyłem ze troszke dymi, chciałbym się dowiedzieć czy to jest normalne czy to początek czegoś naprawdę złego i kosztownego???Parametry:Audi A4 Sedan (2001 rok produkcji)1,9TDIprzebieg: 197 000 (teoretycznie)autko prezentuje sie naprawde pieknie jak na swoje lata i na zewnatrz jak i wewnątrz, silnik równiez suchutki, turbina nie wyje, żadnych przecieków...... tylko ten dym :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 ELoCo to znaczy, trochę kopci? Ciesz się autem i pogodą, nie szukaj dziury w całym Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaviscon Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Kopci - znaczy dymi, biały delikatny dymek przy uruchomieniu silnika po calkowitym wystygnieciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Kopci - znaczy dymi, biały delikatny dymek przy uruchomieniu silnika po calkowitym wystygnieciu. Nie przejmuj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi