rdan30 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) mam a4 1,9 tdi i mam problem jak się zaczęły spodki temperatur to nie otwierają mi się szyby dopiero po przejechani jakiś 5 km szyby działają co to możne być dodam ze po odpaleniu auta świeciła mi się kontrolka z lądowania silnika szczerze wcześniej nie zauważyłem zęby się świeciła proszę o odpowiedz co to możne być Edytowane 25 Października 2012 przez rdan30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 ELoHmm, gdzie i co to jest kontrolka z lądowania silnika?Domyślam się, że chodzi o ładowanie akumulatora. Długo się pali czy tylko przez chwilę po uruchomieniu? Jeżeli tak to chyba dosyć wyraźny przekaz, że coś nie halo z ładowaniem. Sprawdzałeś napięcie? Akumulator masz nowy, stary?Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdan30 Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 akumulator mam nowy a kontrolka świeci się do tego czasu jak nie dodam gazu kolega doradził mi sprowadzi czy pasek jest dobrze naciągnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi