pkowal007 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Kilka dni temu zapaliła mi się kontrolka od poduszek, sama z siebie. Żadna z poduszek nie wystrzeliła. Podjechałem do znajomego mechanika, podpięliśmy pod komputer aby sprawdzić o co chodzi i komunikat wskazuje na poduszkę pasażera (tą w fotelu). Próbowaliśmy skasować błąd lecz nic z tego - błąd wyświetla się jako stały. Sprawdziłem połączenie kostki pod fotelem i wszystko ok. Próbowaliśmy skasować ponownie i dalej to samo. Dodam, że jest tam jeszcze komunikat, że poduszka jest gotowa do wystrzału - czyli fizycznie jest. Ma ktoś pojęcie co się stało? Jak to skasować? Co jeszcze mogę sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu20061983 Opublikowano 14 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 (edytowane) Sprawdź wiązkę między drzwiami a nadwoziem. Ja tak miałem - przerwany przewód był, zlutowałem go i od razu kontrolka zgasła. Edytowane 14 Marca 2022 przez michał JAGODA# Używaj proszę znaków interpunkcyjnych. Post poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi