*P@Pen* Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Chce zamontować głośniki do tylnych drzwi orientuje się może ktoś czy muszę ciągnąć kable czy seryjnie są wlożone pomimo że głosników nie ma ?Noi jeszcze jedno czy ktoś ma jakiś schemat albo jakieś wskazówki do rozebrania tylnych boczków z drzwi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel2810 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Witam. Też jestem tym zainteresowany. Nie wiedziałem, że nie montują seryjnie głośników z tyłu - KICHA!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 też poszukuje info jak zdjąć te poszycia w hatchbacku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheltermenowski Opublikowano 6 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Witam od dwóch dni gonię po internecie za tym tematem i powiem że znalazłem strasznie mało informacji. Także rownież podłączam się pod temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi