ArtDuSe Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Witam,Czy ktoś z was wymieniał napinacze pasów przednich ? Lub odblokowywał ? Moje wystrzeliły i są całkowicie zablokowane. Ma ktoś może jakies schematy, instrukcje montażu? Był bym wdzięczny za informacje w tej sprawie. Czy napinacze mają jakieś moduły? Czy po zamontowaniu innych nie będzie problemu z błędem ? Pozdrawiam
stanlej Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2012 jak jest w audi to dokładnie nie wiem ale rozbieream roznosci z innej marki i mysle ze beda podobnienapinacz pasow ma ładunek gazowy i ma zadzialac tylko raz wiadomo kiedyprzewaznie kierowca ma 2 napinacze pasazer jedenjesli twoje sa nisko schowane i wiesz ze na 100% wystrzelone to musisz szukac bo jako tako nie naprawiszmaja zapewnic bezpieczenstwo dlatego sa tak robione co popieramchoc inzynierowie czasem sa zapobiegliwi i byc moze da rade cos z czegos przelozyc ale watpiesame napinacze sa drogie w zakupie bo na tym jest kasadla przykladu z angola moga nie pasowac bo to lustrzane odbiciejak beda zbyt drogie to kup fotele przednie wykrec co trzeba i moze wyjdziesz na 0złalbo doszukaj z jakiego innego vw/audi/skoda/seat spasujej
ArtDuSe Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 No nic, rozebrałem stare, jest tam tylko jedna zapadka dlokująca. Tymczasowo do momentu przesłania nowych te służą bez problemu. Temat zamknięty
michał YaGODA Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgodnie z życzeniem zamykam temat.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi