esendemylfoon Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witam.Jestem świeżo ok 3 tyg. posiadaczem audi 4 2.5 180 km i od paru osób słysze że mi gratulują bo po 200 tyś musze wymieniać wałki rozżądu!!! Ze to nawet w ASO zalecaja...what the fuck?? Czy naprawde aż tak żle jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 ELoNiestety te silniki nie cieszą się zbyt dobrą opiniąwałki rozrządu, pompa, duże spalanie w stosunku do osiągów. Podobno silniki 180KM są troszkę lepsze od 150KM ale jak będzie u Ciebie sam zobaczysz.Bezawaryjności życzę.Pzdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
observer Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Witam Forumowiczów!Co sądzicie o A4 2.5 V6 163 KM z przebiegiem 220 tys. km? Na co uważać? Czego się wystrzegać? Czy też mam wałki rozrządu do wymiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Co sądzicie o A4 2.5 V6 163 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi