Rafał Kostecki Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Mam problem z hamulcami w samochodzie żony Audi A4 B6 2001r 1.9Tdi 130KM. Mianowicie wsiadam do niego chce wdusić pedał hamulca a tu nic, ani trochę nie wcisnę, jest poprostu twardy. Czego winą jest ta usterka ? Czy to serwo ? Czy coś innego ? Chcę zwrócić uwagę że problem pojawił sie dopiero teraz gdy nadeszły mrozy, wcześniej problem nie istniał wcale... Czy ktoś pomoże ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkuchta Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Wg mnie woda w serwie, załóż sobie serwo od modelu B7, z pompą około 250zł + wymiana 100zł 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Też stawiam na serwo, jeżeli nie masz innych problemów z vacuum.Pzdr Edytowane 9 Grudnia 2012 przez adamas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkuchta Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 vacum można sprawdzić na odpalonym silniku wyciągając przewód z serwa ten z lewej str pompy hamulcowej, powinno dość mocno "ciągnąć" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Kostecki Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Sprawdziłem ten przewód, ciągnie. Ale wyciągłem około 300ml wody, narazie działa hamulec...Zobaczymy co dalej. Dzięki wielkie za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkuchta Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Z dolnej części też trzeba wyciągnąć wodę, spróbuj pod pedałami tą gumkę podważyć to może spłynie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi