SiDo Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Witam, mam mały problem z A4 avant z 2003r. silnik 1.9 TDI. Wczoraj musiałem wyciągnąć na pare minut akumulator. Po włożeniu go spowrotem chciałem sprawdzić czy wszystko gra i zaraz po włączeniu zapłonu świeci sie ESP i nie gaśnie. Dzisiaj poszedłem sprawdzić i dalej to samo. Sprawdziłem również bezpieczniki i są dobre. Co mogło sie stać przez glupie wyciągniecie akumulatora ? Edytowane 13 Grudnia 2012 przez SiDo
adamas Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 ELoA jeździłeś samchodem po włożeniu aku? Jeżeli nie, przejedź się skręcając koła na maksa w lewo i prawo po kilkuset metrach, ESP sie zaadoptuje i zgaśnie.Jak to nie pomoże to podłącz VAG-a i sprawdź co w ESP piszczyPzdr 1
SiDo Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dobrze zrobie tak jak mówisz i dam odpowiedz A tak jeszcze przy okazji zapytam czy warto kupić na allegro taki kabel diagnostyczny ?
adamas Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 Domniemam, że ESP się naprawiło, temat zamykam
Rekomendowane odpowiedzi