SiDo Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Witam, mam mały problem z A4 avant z 2003r. silnik 1.9 TDI. Wczoraj musiałem wyciągnąć na pare minut akumulator. Po włożeniu go spowrotem chciałem sprawdzić czy wszystko gra i zaraz po włączeniu zapłonu świeci sie ESP i nie gaśnie. Dzisiaj poszedłem sprawdzić i dalej to samo. Sprawdziłem również bezpieczniki i są dobre. Co mogło sie stać przez glupie wyciągniecie akumulatora ? Edytowane 13 Grudnia 2012 przez SiDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 ELoA jeździłeś samchodem po włożeniu aku? Jeżeli nie, przejedź się skręcając koła na maksa w lewo i prawo po kilkuset metrach, ESP sie zaadoptuje i zgaśnie.Jak to nie pomoże to podłącz VAG-a i sprawdź co w ESP piszczyPzdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiDo Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dobrze zrobie tak jak mówisz i dam odpowiedz A tak jeszcze przy okazji zapytam czy warto kupić na allegro taki kabel diagnostyczny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Domniemam, że ESP się naprawiło, temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi