victor31 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Witam.Jako, że od niedawna jestem posiadaczem a4 b6 2003r prosiłbym o pomoc w skasowaniu serwisu.Zainstalowałem polskiego VAG-a 4.9.Połączyłem się z autkiem i weszłem w zakładkę licznik.Dalej po wejściu w opcje kasowania licznika otwiera mi się okienko z zakładkami olej, Ispekcja 1, Inspekcja 1, Inspekcja 2.Na wszystkich kanałach wyświetla mi się 0.Klikając w poszczególne zakładki nic się nie dzieje i serwis się nie kasuje.Proszę o pomoc bo być może coś robę źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Serwis kasujesz tak: http://www.auditimes...cji-audi-a4-b6/Zmień sobie Vag-a na ciut nowszego, wersja 10 lub 11 jest teraz w modzie.Pzdr Edytowane 25 Stycznia 2013 przez adamas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor31 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 U mnie jest problem, bo przyciski z prawej strony licznika nie działają.Poprzedni właściciel chyba za bardzo chętnie je przyciskał.Jestem już umówiony do znajomego elektryka.Ma to obejrzeć.Mił ktoś z was taki przypadek?Co do VAGA to mam jeszcze VAG-COM 311-2 i 704.1 tylko muszę zainstalować.Czy to co opisałem w VAGU 409 jest normalne, że nie można w tym okienku z inspekcjami nic zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi